- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biz pozdan bagimsiz vazgecemiyoruz.
Adminim çok sexsi düşünüyorsunuz
Nedense bende geçemiyorumBiz pozdan bagimsiz vazgecemiyoruz.![]()
Bizimde vazgeçemediğimiz sensin
Vuvuvuuu cevap'a bakBizimde vazgeçemediğimiz sensin![]()
Hangi tatlı olayımsizin bakış acınız tatlı olan siz siniz
Başka varsa vazgeçemediğin pozum onuda yazabilirsinBiz pozdan bagimsiz vazgecemiyoruz.![]()
Tabi düşünmek düşünülmek güzel şeyAdminim çok sexsi düşünüyorsunuzgüzel poz seçmissiniz
![]()
Bencede çok haklısınızTabi düşünmek düşünülmek güzel şey![]()
bence sizden harika künefe olur sıcak cezbediciHangi tatlı olayımhmm soğuk baklava en sevdigim tamam o olsun
![]()
Senden nasıl vazgecerimki
Utanmakla ilgili değil, tavrı iyi olanin pozu hep guzeldir benim için. Her pozun gideri var, secemiyorum ki.Başka varsa vazgeçemediğin pozum onuda yazabilirsinutanma
![]()
Künefe mi...bilmem ki olur mu denemek lazımbence sizden harika künefe olur sıcak cezbedici![]()
Ooo Çıplak diyorsun... bebeğimJakuzideki pozun bence bebeğim![]()
en kısa zamanda tabi uygun görürsenizKünefe mi...bilmem ki olur mu denemek lazım![]()
Ben bilerek yazdım zaten (utanma)diyeUtanmakla ilgili değil, tavrı iyi olanin pozu hep guzeldir benim için. Her pozun gideri var, secemiyorum ki.Bence harikasin, ozellikle tenin. Fazla soft oldu yine yaaa, Beyaz, yumuşak ve pürüzsüz bir tenin var, harikasin. Kahrolsun içimdeki insan sevgisi.
Bu mudur mudurSon kararım. Budur.Ekli dosyayı görüntüle 74993
Canımsınher zaman vazgeçilmeyen güzellik cansel ulusoy
Daha dikkatli olmaliyim, tuzaklara karsi. Gariban erkek milleti tuzaktan tuzaga kosuyoz zaten.Ben bilerek yazdım zaten (utanma)diyeseni tuzağıma düşürdüm
nasıl yazdın ama
yok yok yaşasın içindeki insanlık sevgisi
(güzel yorumun ve düşüncelerin için teşekkür ederim bebeğim
![]()
Olur tabiki neden olmasınen kısa zamanda tabi uygun görürseniz![]()
Bak asul tuzak burda, kurtulmak imkansiz.Bu mudur mudurvalla ne yalan söyleyim burdada harbi poz vermişim ama
![]()
Biz kadınlar sizi herzaman tuzaklara düşünebilirizDaha dikkatli olmaliyim, tuzaklara karsi. Gariban erkek milleti tuzaktan tuzaga kosuyoz zaten.![]()
![]()
Bence kurtulmak istediğini düşünmüyorumBak asul tuzak burda, kurtulmak imkansiz.
Oyle valla biz de karar verdik, yaptik saniyoz işte. Çukulata seni.Biz kadınlar sizi herzaman tuzaklara düşünebiliriziki dudağımızın arasındasınız ona göre
![]()
Adamın ne kadar geniş bir dünyası varmış
ÇukulataOyle valla biz de karar verdik, yaptik saniyoz işte. Çukulata seni.![]()
![]()
Tamam...seninde iki dudağının arasında fark ettimOyle valla biz de karar verdik, yaptik saniyoz işte. Çukulata seni.![]()
![]()
Yerim sizi benBiz senden vazgeçemiyorux gerisi teferruatt❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!