Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ve Tanrı kadını yarattı..

Fabio30

Normal Üye
20 Eyl 2017
3
24
Cinsiyetiniz nedir?
@EYLÜLRÜYA hayatınızda görebileceğiniz en samimi en güzel en sıcakkanlı hanımlardan biridir. Hanımefendi demiyorum çünkü bildiğiniz tüm kadınları unutturacagindan zerre şüphem yok.
Kendisi ile forumdan tanıştık, çok şık gorusme yapan biri olmadığım icin yaklaşık 3 -4 yıl boyunca çok şık olmasa da ara ara görüştük.
@EYLÜLRÜYA varken başka hiçbir ses hiçbir yüz ve hiçbir ten aramak istemeyeceğiniz den eminim.
Çok içten samimi ve buyuleyici bir havası var. En azından bende hissektirdikleri buydu.
Güzellik temizlik zerafet ve şehvet hiçbir zaman aynı anda tezahür etmeyebiliyor. O yüzden kendisinin bu konuda çok şanslı olduğunu onu taniyanlardan biri olarak şanslı kişilerden olduğumu düşünüyorum. Ve Tanrı kadını yarattı diyebileceğiniz ender bir kişilik. Nevi şahsına münhasır. Özel özel olduğu kadar da güzel. Onsuz herşey bir eksik. Onunla herşey tamam.
Kendisini oldukça izlediğimiz ve yollarını gozledigimiz doğrudur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
EYLÜLRÜYA Çevrimdışı
27 Mar 2022
256
401
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
@EYLÜLRÜYA hayatınızda görebileceğiniz en samimi en güzel en sıcakkanlı hanımlardan biridir. Hanımefendi demiyorum çünkü bildiğiniz tüm kadınları unutturacagindan zerre şüphem yok.
Kendisi ile forumdan tanıştık, çok şık gorusme yapan biri olmadığım icin yaklaşık 3 -4 yıl boyunca çok şık olmasa da ara ara görüştük.
@EYLÜLRÜYA varken başka hiçbir ses hiçbir yüz ve hiçbir ten aramak istemeyeceğiniz den eminim.
Çok içten samimi ve buyuleyici bir havası var. En azından bende hissektirdikleri buydu.
Güzellik temizlik zerafet ve şehvet hiçbir zaman aynı anda tezahür etmeyebiliyor. O yüzden kendisinin bu konuda çok şanslı olduğunu onu taniyanlardan biri olarak şanslı kişilerden olduğumu düşünüyorum. Ve Tanrı kadını yarattı diyebileceğiniz ender bir kişilik. Nevi şahsına münhasır. Özel özel olduğu kadar da güzel. Onsuz herşey bir eksik. Onunla herşey tamam.
Tatlım çok teşekkür ederim :) tekrar görüşmek üzere 😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sewişmenize sağlik

sorunyok

Normal Üye
27 Şub 2023
59
51
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar