- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senin gözlerini bilmiyorum ama benimkiler seni izlerken yerinde duramıyorBöylede TV izlenmez ki
![]()
Seni yakından izleyenlerin niyeti bozulur bu kesinBöylede TV izlenmez ki
![]()
Evet izlenmez tam yerindeBöylede TV izlenmez ki
![]()
Benimkiler zaten orda durmaktan bozuldu da neyse fazla durmayım TV başındaSenin gözlerini bilmiyorum ama benimkiler seni izlerken yerinde duramıyor![]()
Benimde amacım o zaten gözleri bozmak sanki bugün senin gözlerinide bozmuş olabilirm kusura bakma bebişimSeni yakından izleyenlerin niyeti bozulur bu kesin![]()
Görüş mesafesi biraz daha uzak olmalı hatta yan yana daha İyi olur.İzlemeyim ozaman![]()
çok etkileyici bir güzellikBöylede TV izlenmez ki
![]()
Evet sanırım haklısınızGörüş mesafesi biraz daha uzak olmalı hatta yan yana daha İyi olur.![]()
Evet yan yana rahat durmazsiniz yaramazlık yapmayi da seversiniz farkındayım beni dinleyin en iyisiEvet sanırım haklısınızsizi dinleyim ben
bencede yan yana dağa iti olur gibi
![]()
Yok ben aslında çok usluyumEvet yan yana rahat durmazsiniz yaramazlık yapmayi da seversiniz farkındayım beni dinleyin en iyisi![]()
İyi o zaman sorun yokYok ben aslında çok usluyumgüzel,güzel film izlerim sorun yok akıllı dururum
![]()
Benim bozuldu sana bakmaktanBöylede TV izlenmez ki
![]()
Gözlük alayım sana bebeğim kıyamamBenim bozuldu sana bakmaktan![]()
Ama ilk önce gözlerine bakmam gerekOlur olur al![]()
Evet sadece gözlerim bozulmadı, feleğim şaştıBenimde amacım o zaten gözleri bozmak sanki bugün senin gözlerinide bozmuş olabilirm kusura bakma bebişim![]()
Heeeee tamam ozaman gelmen lazımmm diyorsun yaniAma ilk önce gözlerine bakmam gerekkaç numara diye
![]()
hem yaramaz hem güzel görünüyorsun...Böylede TV izlenmez ki
![]()
Hahaaa çok sevindimEvet sadece gözlerim bozulmadı, feleğim şaştı![]()
Hemen kötü şeyler geliyor aklınızaProne bone pozisyonu geldi aklıma![]()
Tamam ufff olmasın ozaman gözlerimgözler uff olur böyle yakından bakınca)
Geç bile kaldın bence zamanı geldi geçiyorHeeeee tamam ozaman gelmen lazımmm diyorsun yani![]()
Zaten yaramaz değilmiyimhem yaramaz hem güzel görünüyorsun...sen dahil kimsenin bu görüntü ile tv izleyebileceğini sanmıyorum ama....
![]()
Geçmez geçmezGeç bile kaldın bence zamanı geldi geçiyor![]()
Geçtiiiii benceee kaç yıl oldu yaşlandık artıkGeçmez geçmez![]()
Seni bilmemde ben daha gencimGeçtiiiii benceee kaç yıl oldu yaşlandık artık![]()
Hemde sempatik yaramaz… tam da bu sebeple gökkuşağımsınZaten yaramaz değilmiyimbende olsam TV izlemezdim haklısın
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!