Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yarımcalı & İncilay geç kalan referans

Yarımcalı Çevrimdışı
7 Kas 2017
112
328
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba dostlar
Detaylı bir referansta daha birlikteyiz

İletişim: Güzel kibar ve detaylı 10 : 10
Lokasyon: kolay bulunur
Otopark: kendinize güven ve biraz işi bilirseniz siteye girersiniz. Yoksa civarda müsait yerler mevcut
Daireye ulaşım burası çokomelli ilk asansöre dalmayın sağdan servis asansörü efendim yoksa incilay hanımın katına çıkamazsınız nerden mi biliyorum çıkamadım :)

Karşılama : Güleryüz çok şık bir giyim kombin hoş hatun bir tık kilo verse bomba olur bu yorumda ben zayıf sevdiğim için yoksa bu halde de çok seveni vardır.

İletişim: nazik saygılı ve karşısındakine göre davranıyor.

Ev: Yorumlarımı okuyanlar bilir öyle ustalar gibi çok görüşme yapmamış olsamda açık ara hemde çok açık ara mükemmel 7 yıldızlı hotel o derece tasarım konsept harika. 10 : 20

Hijyen: tek kullanımlık diş fırçaları temizlik ürünleri vb. full 10 : 12 kendisi zaten rertemiz

Fizik: güzel evet güzel bir yüz çirkin veya ortalama diyeni direk göz doktoruna götürün.
Vücut güzel ama benim standardına göre bir tık kalın ama balık etkide değil sıkı yüz 10 : 9,5
Vücut 10 : 8

Servisler : gayet güzeldi oralda biraz eksiğiz zaten 4 4 lük servis çok nadir olur bunuda kusur saymayız artık.
Neyse ikramlar muhteşem ev güzel kadın her şeyin bir sonu var. Ben bir daha gidermiyim incilay hanım benim slim fit takıntıma uyar ise neden olmasın. Ama bu haliylede mavişlere tavsiye ederim sadece slim fit sevenler bir daha düşünsün derim. Sonuç olarak çok olumlu yazdık asansöre dikkat dolaşırsınız avare avare
Ama karşılama güler yüz servisler slim fit manyaklığımı bitirebilir. Sıradaki birkaç pempişten sonr ziyaret ediliri aslında nasılsa asansörü de öğrendim.
Çok gevezelik ettim efendim üst segment kaliteli hizmet ve keyifli bir vakit in doğru adres @İNCİLAY bir ara uğrayayım sana tabi kabul edersen

Moderatör tarafında düzenlendi:
7 Ağu 2021
166
253
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler bol sevismeleriniz olsun

6 Ocak 2022
402
400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve samimi paylaşım için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba dostlar

Otopark: kendinize güven ve biraz işi bilirseniz siteye girersiniz. Yoksa civarda müsait yerler mevcut
Daireye ulaşım burası çokomelli ilk asansöre dalmayın sağdan servis asansörü efendim yoksa incilay hanımın katına çıkamazsınız nerden mi biliyorum çıkamadım :)

Karşılama : Güleryüz çok şık bir giyim kombin hoş hatun bir tık kilo verse bomba olur bu yorumda ben zayıf sevdiğim için yoksa bu halde de çok seveni vardır.

Ev: BURAYI BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM NASIL OLSA KONU BAŞLIĞI DEĞİL YORUMLARIMI OKUYANLAR BİLİR ÖYLE USTALAR GİBİ ÇOK GÖRÜŞME YAPMAMIŞ OLSAMDA AÇIK ARA HEMDE ÇOK AÇIK ARA MÜKEMMEL 7 YILDIZLI HOTEL O DERECE TASARIM KONSEPT HARİKA. 10 : 20

Hijyen: tek kullanımlık diş fırçaları temizlik ürünleri vb. full 10 : 12 kendisi zaten rertemiz

Fizik: güzel evet güzel bir yüz çirkin veya ortalama diyeni direk göz doktoruna götürün.
Vücut güzel ama benim standardına göre bir tık kalın ama balık etkide değil sıkı yüz 10 : 9,5

Servisler : gayet güzeldi oralda biraz eksiğiz zaten 4 4 lük servis çok nadir olur bunuda kusur saymayız artık.
Neyse ikramlar muhteşem ev güzel kadın her şeyin bir sonu var. Ben bir daha gidermiyim incilay hanım benim slim fit takıntıma uyar ise neden olmasın. Ama bu haliylede mavişlere tavsiye ederim sadece slim fit sevenler bir daha düşünsün derim. Sonuç olarak çok olumlu yazdık asansöre dikkat dolaşırsınız avare avare
Ama karşılama güler yüz servisler slim fit manyaklığımı bitirebilir. Sıradaki birkaç pempişten sonr ziyaret ediliri aslında nasılsa asansörü de öğrendim.
Çok gevezelik ettim efendim üst segment kaliteli hizmet ve keyifli bir vakit in doğru adres @İNCİLAY bir ara uğrayayım sana tabi kabul edersen
sewişmenize sağlık

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,788
2,664
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık...
Bu arada bence referansinizada puanlama olmasa daha iyi olurdu gibime geliyor.. güzellik goreceli bir kavram nihayetinde

Yarımcalı Çevrimdışı
7 Kas 2017
112
328
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık...
Bu arada bence referansinizada puanlama olmasa daha iyi olurdu gibime geliyor.. güzellik goreceli bir kavram nihayetinde
Belirttiğim gibi güzellik göreceli puan vermenin nedeni aynı pempişlere gittiğimizi düşünelim puanlamama baktığında doğru puan bende bu puanı verirdim dediğinizde mesela bir sonraki referansıma konu olan pempişe gitmemiş olabilirsiniz ama bir önceki puanlamamı doğrulamış iseniz bu pempişe vermiş olduğum puanlara göre değwrlendirme yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Biraz doşambaçlı anlatım oldu artık kısıra bakmayın.

Güzellik göreceli ama puanlamada ortak kabul görmüş kriterleri baz almaya çalışıyorum.

Bu arada referansı okumanız ve size yakışır bir şekilde görüşünüzü belirttiğiniz içinde teşekkür ederim.
Olumlu yada olumsuz görüşleri böyle medeni bir şekilde paylaşmak forumu daha da güzel hale getiriyor.

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,935
3,531
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba dostlar

Ev: Yorumlarımı okuyanlar bilir öyle ustalar gibi çok görüşme yapmamış olsamda açık ara hemde çok açık ara mükemmel 7 yıldızlı hotel o derece tasarım konsept harika. 10 : 20

Hocam dalgaya sıra gelmiyor vazo yapayım diyorsun sonra neredeyse Isparta'da ortaya çıkıyorsun 🤪 ben bu sitemleri hiç üzerime almıyorum 🤣🤣🤣 sevismenize sağlık, keyfin bol olsun 👌

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar