Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yasaklar Buseyle Çiğnenmek İçindir...

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
453
496
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Haftasonu sokağa çıkma yasağı varmış... Amaaan çokta fifi 😀
Bana yasak olmadığı için, bir gün önceden açtığım konu ile hemen arge çalışmalarımı yaparak fitili ateşledim...
Baktım Buse hanım bana ilk ışığı yaktı...
Bende ertesi güne hemen planlama yaptım. Gelelim görüşmenin ayrıntılarına...
Evi Kadıköyde çok merkezi bir yerde, derli, toplu ve düzenli... Evinde horlayan yaşlı bir köpeği var 😀 hiç uyanmadan uyuyor...
Buse hanım ben gelmeden önce hazırlığını yapmış, güleryüzle karşıladı...
Gelincede ellerinden enfes bir türk kahvesi ikramını içmiş oldum. Böylece tanışır tanışmaz bi 40 yıl ekledik...
En dikkat çeken diğer detay ise temiz ve titiz olması... Tek kullanımlık terlikler, tek kullanımlık havlular duş öncesi ikram ediliyor.
Özel anlara hiç değinmeyeyim... Adı üstünde çünkü özel 😀 ama şu kadar söyleyeyim resimlerde gördüklerinize tamamen inanabilirsiniz... Göremediğiniz şey ise sürekli güleryüz ve içtenlik hali... 😀 Umarım Buse hanımda benimle zaman geçirmekten memnun kalmıştır.

Buse PIRIL Çevrimiçi
9 Haz 2018
1,140
2,581
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Haftasonu sokağa çıkma yasağı varmış... Amaaan çokta fifi 😀
Bana yasak olmadığı için, bir gün önceden açtığım konu ile hemen arge çalışmalarımı yaparak fitili ateşledim...
Baktım Buse hanım bana ilk ışığı yaktı...
Bende ertesi güne hemen planlama yaptım. Gelelim görüşmenin ayrıntılarına...
Evi Kadıköyde çok merkezi bir yerde, derli, toplu ve düzenli... Evinde horlayan yaşlı bir köpeği var 😀 hiç uyanmadan uyuyor...
Buse hanım ben gelmeden önce hazırlığını yapmış, güleryüzle karşıladı...
Gelincede ellerinden enfes bir türk kahvesi ikramını içmiş oldum. Böylece tanışır tanışmaz bi 40 yıl ekledik...
En dikkat çeken diğer detay ise temiz ve titiz olması... Tek kullanımlık terlikler, tek kullanımlık havlular duş öncesi ikram ediliyor.
Özel anlara hiç değinmeyeyim... Adı üstünde çünkü özel 😀 ama şu kadar söyleyeyim resimlerde gördüklerinize tamamen inanabilirsiniz... Göremediğiniz şey ise sürekli güleryüz ve içtenlik hali... 😀 Umarım Buse hanımda benimle zaman geçirmekten memnun kalmıştır.
Tabiki de çok keyifliydi ☺ Evim Bağdat Caddesinde ☺️ Paylaşım için teşekkür ederim 🥂 En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 👄

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler buse pırıl radarımda hatta en çok tanışmak istediğim kişi

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
453
496
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler buse pırıl radarımda hatta en çok tanışmak istediğim kişi
Radardaysa hemen gidip cezayı yazın bence 😀😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar