- 21 Nis 2012
- 453
- 496
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Haftasonu sokağa çıkma yasağı varmış... Amaaan çokta fifi
Bana yasak olmadığı için, bir gün önceden açtığım konu ile hemen arge çalışmalarımı yaparak fitili ateşledim...
Baktım Buse hanım bana ilk ışığı yaktı...
Bende ertesi güne hemen planlama yaptım. Gelelim görüşmenin ayrıntılarına...
Evi Kadıköyde çok merkezi bir yerde, derli, toplu ve düzenli... Evinde horlayan yaşlı bir köpeği var
hiç uyanmadan uyuyor...
Buse hanım ben gelmeden önce hazırlığını yapmış, güleryüzle karşıladı...
Gelincede ellerinden enfes bir türk kahvesi ikramını içmiş oldum. Böylece tanışır tanışmaz bi 40 yıl ekledik...
En dikkat çeken diğer detay ise temiz ve titiz olması... Tek kullanımlık terlikler, tek kullanımlık havlular duş öncesi ikram ediliyor.
Özel anlara hiç değinmeyeyim... Adı üstünde çünkü özel
ama şu kadar söyleyeyim resimlerde gördüklerinize tamamen inanabilirsiniz... Göremediğiniz şey ise sürekli güleryüz ve içtenlik hali...
Umarım Buse hanımda benimle zaman geçirmekten memnun kalmıştır.

Bana yasak olmadığı için, bir gün önceden açtığım konu ile hemen arge çalışmalarımı yaparak fitili ateşledim...
Baktım Buse hanım bana ilk ışığı yaktı...
Bende ertesi güne hemen planlama yaptım. Gelelim görüşmenin ayrıntılarına...
Evi Kadıköyde çok merkezi bir yerde, derli, toplu ve düzenli... Evinde horlayan yaşlı bir köpeği var

Buse hanım ben gelmeden önce hazırlığını yapmış, güleryüzle karşıladı...
Gelincede ellerinden enfes bir türk kahvesi ikramını içmiş oldum. Böylece tanışır tanışmaz bi 40 yıl ekledik...
En dikkat çeken diğer detay ise temiz ve titiz olması... Tek kullanımlık terlikler, tek kullanımlık havlular duş öncesi ikram ediliyor.
Özel anlara hiç değinmeyeyim... Adı üstünde çünkü özel