- 28 Ocak 2022
- 65
- 175
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Tatlı Ceylin, aslında bu referansı ikinci gidişimden sonra yazacaktım ama bir türlü ikimize de uygun zaman olmayınca kaldı ve ben de ilk tanışmamızın detayını şimdi paylaşmak istedim. Ceylini ilk kuşku siteden farkettim . İncall için dil döktüm yok da yok önce dujjj pardon otel dedi
Ben birşeye kafa takarsam ve bu da makul birşey ise o işi yarım bırakmam ve zamana yayarım eğer buna değecek ise. Sonra yine kuşku siteden Rüyamcığımla tanıştım. Referans da yazmıştım . Burdan kendisine
gönderiyorum ve o dansı da en kısa sürede istiyorum
sonra bir baktım ne göreyim bizim hatunlar tanış yani ceylinle yarım kalan iletişimi incall olarak kopardım.
Ama görüşmemiz çok zahmetli oldu. Günü kararlaştırdık araya biri girdi başka gün o hafta için ben müsait değişken , başkası görüşme yapacağı saat ve günü bana söylediği için o zaman aralığında bana dönüş yaptı. Ben Şok oldum. Dedim bu kız randevum var deyip beni kabul etmediği saatte bana neden yazsın ki. Buluşmada konuşulacak konu başlığını atmıştım . Neyse ki ilk randevumuz biraz zor olsa da kesinleştirdik. Gelelim olay gün ve saatine
Önce şunu söyleyeyim attığı sesli mesaj ve ses tonundaki davetkar yaklaşım çok iyi
Ölüyü dirilten cins 
konum paylaşıp yola koyuldum. Mekan çok merkezi ve yeni yerleşim yeri olması güzel. Şimdi yaşadığım ilk şoku anlatayım. Hatun o kadar titiz ki ilk adımda anladım. Kapı açıldı içeri girdimmm ayakkabı paspas yerine zemine gelince stoppp
️ Dur komutu geldi bana. Dedi “kuzum ben çok titizim hijyenik olmak adına bunu yapma gerek” diye ben kendimi içerde buldum. Ama bu titizlik beni için de önemli olduğunda burdan
puanı ilk karşılaşmada aldı hatun. Evi çok temiz ve kutu gibi. Otel konforunda adeta. İlk temas ve koltuğa oturma sonrası kendi eliyle kahvemi yapmak üzere tezgaha gitti. Daha hatunu incelememişti ki kahve bahanesiyle röntgen çekimi başladı bende. Ceylinciğim kusura bakma arkandan iş çevirmiş gibi olmuşum
önce şunu söyleyeyim bazı hatunların resimlerde ince reelde daha kalıplı görürüz ya , aaa bir baktım hatun çıtı pıtı , kalem gibi maaşallah
kahveler içildi sohbet muhabbet sonra olay yeri incelemeye geçtik
ilk temas olduğu için öncesinde şöyle bir kıyafet giy dememiştim saolsun kendisi de o an dediğim kıyafeti giydi ve geldi yanıma. Tam bit ikili savaş oldu. Ben alttan o üsten bazen o alttan ben üsten , sağdan soldan önden ve arkadan saldırılarla zafere enin adımla savaşı sürdürdük. Vücut , ten , ilişki yıkılıyor hatunda. Tam bir Ceylan kostümü giymiş kara kaplan( panter) gibiydi. Bu arada ellerini de iyi kullanıyor
yani dostlar güzel iki saat bir görüşmemiz oldu. Devamı için birkaç iletişimimiz oldu ama sonuçlandıramadık. Ben de onu çarşambaları istemişim. Onda bana çarşambada ne var kuzum başka günler yapalım deyince ben de bundan sonra çarşamba hariç diğer altı gün için her an rezervasyon yapma adına hazır kıta bekliyorum 
tatlı ceylinim seni tanıdığıma çok memnun oldum. Tekrar görüşmek istermişim tabiki. Ama bir türlü ortak zamanı bulamadık. Sen çok tatlı bir hatunsun
ateşli 
baştan çıkartıcı 

her yol sana çıkıyor yavrusu
Tekrar görüşme dileğiyle. Geç referans için de özür dilerim. İkincisi olursa onu sıcağı sıcağına yazacağım

Önce şunu söyleyeyim attığı sesli mesaj ve ses tonundaki davetkar yaklaşım çok iyi