- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
365 Günün 12 Ay'ın 52 Haftanın 8.765 Saatin 525 948,766 Dakika'nın Her günü Seninle olması Dileğiyle Mutlu Yıllar İyi Haftalar İzmir'in Güneşi
Sizi de İstanbul a getirsin yahu...
Teşekkürler bebeğimgunaydin prenses sabah sabah gunumuzu aydinlattin icimizi isittin![]()
365 Günün 12 Ay'ın 52 Haftanın 8.765 Saatin 525 948,766 Dakika'nın Her günü Seninle olması Dileğiyle Mutlu Yıllar İyi Haftalar İzmir'in Güneşi
Gerçekten bunu böyle hesap mı yaptın365 Günün 12 Ay'ın 52 Haftanın 8.765 Saatin 525 948,766 Dakika'nın Her günü Seninle olması Dileğiyle Mutlu Yıllar İyi Haftalar İzmir'in Güneşi
Ben sizi şımartmak için varım...Günaydın. Yine bizi şımartıyorsun.
Merhaba canımGünaydın tanrıça cansel ❤❤❤
Amin canım teşekkür ederim hepimiz için güzel bir yıl olsunher yılınız mutluluk içinde geçsin cansel hanım cım
Amin...inşallah bir gün oda olurSizi de İstanbul a getirsin yahu...
teşekkürler size de sağlıklı mutlu yıllar
Sen birtanesin meleğim benim ❤İşte o benim![]()
Teşekkürler sizede iyi yıllar iyi geceleriyi yıllar. İyi akşamlar...![]()
Aramıza mesafe mi girdi neTeşekkürler sizede iyi yıllar iyi geceler![]()
Bu mesafeler bizi ne hale getirdi bebeğimAramıza mesafe mi girdi ne![]()
![]()
![]()
![]()
Bu aralar çok yol yaptın ondan biraz.... Koştur koştur oldu...Bu mesafeler bizi ne hale getirdi bebeğim![]()
Evet canım haklısın daha çok uzun yollarım varBu aralar çok yol yaptın ondan biraz.... Koştur koştur oldu...![]()
![]()
![]()
![]()
Yol yapıyorsun aman dikkat.... Uyku da önemli....Evet canım haklısın daha çok uzun yollarım vararada kafa karışıyor uykusuzluktan
![]()
Teşekkür ederimYol yapıyorsun aman dikkat.... Uyku da önemli....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!