- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu dünyada senin şeref verdiğin bir yıl nasıl kötü geçsin ki
2 sinin arasında çok fark var. Biri ayakta biri yatakta. Yüz yüze anlatmam gerek
Hayat böyle işte düşe kalka gidiyoruz.
Nasıl geçti diye sorsam ???
Kanatsız beyaz meleğim
Bütün yıl doggy Li misyonerlik geçer umarım
Böyle geçerse dizlerim ve bacaklarım çürüyebilirHep böyle geçsin hadi inşallah![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimBu dünyada senin şeref verdiğin bir yıl nasıl kötü geçsin ki
Evet haklısın sanırım senin bir ara gelip bana bunları anlatmam gerek...yüz yüze daha güzel...anlatıyorsun sen2 sinin arasında çok fark var. Biri ayakta biri yatakta. Yüz yüze anlatmam gerek![]()
Evet nedense ben hep düşüyorumHayat böyle işte düşe kalka gidiyoruz.![]()
Çok teşekkür ederimşu 2.fotoğrafınıza dayanıyorum @Cansel Ulusoy hanım. İnsanın başını döndürüyorsunuz yaa![]()
Olsun sen niyede sor ben anlatırımNasıl geçti diye sorsam ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sormaya pek gerek yok gibi ama ...
Efendim bebişimKanatsız beyaz meleğimsenin olduğun yer
cennet olur zaman durur ❤
![]()
Bence sen kendini bilerek yere atip duruyorsun.Evet nedense ben hep düşüyorum![]()
Sen olsaydın kesinlikle güzel değil harika geçerdiBende olsaydım daha iyi geçerdi![]()
TeşekkürlerGüEl geçer inş![]()
Evet hep öyle derlerHani derler ya. Nasıl girdiysen bütün yıl öyle geçer. Bu yüzden keşke beraber girmiş olsaydık.
Sanırım evet hiç yataktan inmicembutun yil yatakta gecicek desene![]()
Teşekkürler2022 seninle muhteşem gecicek belli ❤❤
Bu resimde öyle gibi görünüyorBütün yıl doggy Li misyonerlik geçer umarım❤
Aaaa gerçekten öyle mi düşünüyorsunBence sen kendini bilerek yere atip duruyorsun.![]()
Sen olsaydın kesinlikle güzel değil harika geçerdi![]()
Kardan adam güneşi görünce eridiği gibi mi...Şu anda ben erimis durumdayım![]()
Kardan adam güneşi görünce eridiği gibi mi...![]()
Buyrun benimEfendim bebişimçok teşekkür ederim bebeğim
![]()
Kardan adam güneşi görünce eridiği gibi mi...![]()
O pozisyonlar senle daha güzel daha daha haz verici daha daha bir şok şeyBu resimde öyle gibi görünüyorgüzel pozisyonlar
![]()
Kül olursan bende ateşKül oldu bu kardan adam senin karşında![]()
Kesinlikle katılıyorum sizeHahaha
Kardan adam ne ki asdffg
Bunu konuyu yakinen bir tartışmak gerekecek![]()
Daha daha daha neler neler tarif edilmezO pozisyonlar senle daha güzel daha daha haz verici daha daha bir şok şey❤
Bencede çok şey varKonuşacak çok şeyimiz var
Tahminim sabaha kadar sürer![]()
Seninle biran önce denemeliyiz bu yılı senle neler neler deneyerek geçirmeliyizDaha daha daha neler neler tarif edilmez ♥♥♥ denemek lazım![]()
Çok teşekkür ederim canımHarika görünüyorsun, umarım yeni yıl senin için hep mutlu anılar ile dolu dolu geçer prenses![]()
![]()
Bu duruşla müthiş geçer diye düşünüyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!