Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yeniden Cansel Ulusoy 🔥

29 Kas 2020
57
117
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese iyi forumlar öncelikle,
Cansel hanımla perşembe günü ikinci kez bir görüşme yaptık. İşimden dolayı randevuyu bir gün erkene çektim biraz da sabırsızlanmamdan dolayı. Sağ olsun kendisi programını kontrol ettikten sonra bana dönüş yaptı ve ikinci görüşmemizi gerçekleştirmiş olduk. Yine o tatlı evinde güzel bir şekilde hazırlanmış olan Cansel hanım beni bekliyordu. Eve girdiğimdeki tavırları ve benimle muhatap olma şekli önceki görüşmemizdeki gibi samimiydi gerçekten başka bir yerde değil de kendi evimde gibi hissettim. Biraz oturup sohbet muhabbet ettikten ve kendisi bir şeyler ikram ettikten sonra görüşmemiz tam anlamıyla başlamıştı. Kendisi bu işi gerçekten yapıyor zaten uzun uzun anlatmama gerek yok kendisi bir efsane. Kendisiyle görüşmeyi düşünen veya düşünmeyen herkese söylemek istiyorum ki İzmir'deyseniz kesinlikle kendisiyle görüşmelisiniz. Son olarak da "sadece ama sadece Cansel Ulusoy"... Sevgilerimle, tekrar görüşmek dileğiyle.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese iyi forumlar öncelikle,
Cansel hanımla perşembe günü ikinci kez bir görüşme yaptık. İşimden dolayı randevuyu bir gün erkene çektim biraz da sabırsızlanmamdan dolayı. Sağ olsun kendisi programını kontrol ettikten sonra bana dönüş yaptı ve ikinci görüşmemizi gerçekleştirmiş olduk. Yine o tatlı evinde güzel bir şekilde hazırlanmış olan Cansel hanım beni bekliyordu. Eve girdiğimdeki tavırları ve benimle muhatap olma şekli önceki görüşmemizdeki gibi samimiydi gerçekten başka bir yerde değil de kendi evimde gibi hissettim. Biraz oturup sohbet muhabbet ettikten ve kendisi bir şeyler ikram ettikten sonra görüşmemiz tam anlamıyla başlamıştı. Kendisi bu işi gerçekten yapıyor zaten uzun uzun anlatmama gerek yok kendisi bir efsane. Kendisiyle görüşmeyi düşünen veya düşünmeyen herkese söylemek istiyorum ki İzmir'deyseniz kesinlikle kendisiyle görüşmelisiniz. Son olarak da "sadece ama sadece Cansel Ulusoy"... Sevgilerimle, tekrar görüşmek dileğiyle.
Canım... güzel yorumun ve benim için düşüncelerine çok çok teşekkür ederim öncelikle 🥰bende seni misafir etmekten keyif alıyorum 🥰kendi evinde gibi hissettirmeme çok mutlu oldum🥰daha uzun uzun güzel ve bol sohpetli mutlu görüşmelerimize 🥰seviliyorsun ❤️ en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar