Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yeniden Tatlı Kıvırcık

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir Bahçeşehir yolculuğu yapmak zorunda kalınca bu durumu fırsata çevirmeyi düşündüm. Ev de iş de Kadıköy’de olunca Beylikdüzü ulaşılmaz bir konumda benim için. Tahmin edeceğiniz gibi sevgili @Tatlı Kıvırcık ’dan randevuyu kapıp Bahçeşehir dönüşü rotayı Beylikdüzü ‘ne çevirdim. Dile kolay görüşmeyeli 4 ay olmuş. Kendisi foruma katılmamı sağlayan güzellik ve forumdaki ilk görüşmemdir.
Evin konumu kolay ve site çevresinde park yeri bulunabiliyor. Evi her zamanki gibi tertemizdi.
Kapı açıldığında ise yine o biblo gibi fiziğiyle @Tatlı Kıvırcık karşımda duruyordu. İşte o an o kadar yolu, trafiği stresi her şeyi unutuyorsunuz.
görüşmelerde kıyafet tercihim ve yorumum pek olmaz ama karşıladığı siyah kıyafet ve daha sonra giydiği beyaz kıyafet ile o mükemmel fiziği daha da göze hitap eder hale gelmişti.
İkramlar, ilgi alaka gayet güzel ama odaya geçip kollarına kendinizi bırakınca keyfinizi tavan yaptırtmayı çok iyi biliyor.
Sevgili Ceylin her şey için çook teşekkür ederim. Ayrıca anlayışla karşıladığın trafik kaynaklı gecikmem için de tekrar özür dilerim.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke,keşke benim rotam da düşse o tarafa🥺Şanslı adamsın 🤗🤗🤗
“Rüzgâra yön veremeyiz; ama yelkenlerimizi ona göre ayarlayabiliriz.”
O da olur be kaptan. Her zaman fırsatları beklemek olmuyor bazen o fırsatların oluşmasına yardımcı olmak gerekiyor. 😉

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
“Rüzgâra yön veremeyiz; ama yelkenlerimizi ona göre ayarlayabiliriz.”
O da olur be kaptan. Her zaman fırsatları beklemek olmuyor bazen o fırsatların oluşmasına yardımcı olmak gerekiyor. 😉
Yelkenler de hazır da,hiç esmiyoo hiiççç..🤣🤣🤣Piştik buralarda..🤣

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bir Bahçeşehir yolculuğu yapmak zorunda kalınca bu durumu fırsata çevirmeyi düşündüm. Ev de iş de Kadıköy’de olunca Beylikdüzü ulaşılmaz bir konumda benim için. Tahmin edeceğiniz gibi sevgili @Tatlı Kıvırcık ’dan randevuyu kapıp Bahçeşehir dönüşü rotayı Beylikdüzü ‘ne çevirdim. Dile kolay görüşmeyeli 4 ay olmuş. Kendisi foruma katılmamı sağlayan güzellik ve forumdaki ilk görüşmemdir.
Evin konumu kolay ve site çevresinde park yeri bulunabiliyor. Evi her zamanki gibi tertemizdi.
Kapı açıldığında ise yine o biblo gibi fiziğiyle @Tatlı Kıvırcık karşımda duruyordu. İşte o an o kadar yolu, trafiği stresi her şeyi unutuyorsunuz.
görüşmelerde kıyafet tercihim ve yorumum pek olmaz ama karşıladığı siyah kıyafet ve daha sonra giydiği beyaz kıyafet ile o mükemmel fiziği daha da göze hitap eder hale gelmişti.
İkramlar, ilgi alaka gayet güzel ama odaya geçip kollarına kendinizi bırakınca keyfinizi tavan yaptırtmayı çok iyi biliyor.
Sevgili Ceylin her şey için çook teşekkür ederim. Ayrıca anlayışla karşıladığın trafik kaynaklı gecikmem için de tekrar özür dilerim.
Bebeğim seni yeniden görmek çok güzel di 😘İyiki yolun düştü de bu tarafa görüştük 🤭umarım hep düşer seninle vakit geçirmek bana da iyi geliyor ilk göz ağrın olmak benim için de çok güzel bir duygu senin gibi iyi bir insanı buraya kazandırdığim için çok memnunum iyiki varsın görüşmek üzere seviliyorsun 🙏💋😍😍😍😍❤️

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bebeğim seni yeniden görmek çok güzel di 😘İyiki yolun düştü de bu tarafa görüştük 🤭umarım hep düşer seninle vakit geçirmek bana da iyi geliyor ilk göz ağrın olmak benim için de çok güzel bir duygu senin gibi iyi bir insanı buraya kazandırdığim için çok memnunum iyiki varsın görüşmek üzere seviliyorsun 🙏💋😍😍😍😍
🥰çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için sen de seviliyorsun 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar