- 12 Ara 2018
- 669
- 1,454
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar Bu sakaryali zamparaniz yıl sonunda kendine bir hediye yapmak istedi ve güzeller güzeli Özgeyi seçti
Bence paha biçilmez bir hediye yaptım kendime niye soracak olacaksanız
Özge hanım çok çok güzel bir kadın bu gördüğünüz fiziğe birde mavi göz bide kusursuz bir yüz ekleyin alın size Özge
Güzel olduğu yetmemiş gibi bide fiziğe de çok iyi halde hale o kalçası nefis birsey
Bide eğlenceli bir karaktere sahip
Gelelim irtibata
Müsaitlik sorduk bir gün öncesinden
yazdım ertesi gün için bana yer ayarladı sorunsuz bir şekilde bir iletişim vardı
Sisli de cevahir ve Trump avmin yakınlarında çok kolay ulaşılabilir bir evde kalıyor her şekilde ulaşım var
(Ben genelinde hep metro ve tramvay kullanırım)
Kendisi:
Yukarıda belirttiğim gibi manken fizikli çok çok güzel bir kadın hele o gözleri büyüleyici insan kendini orda kaybetmek ister
Kalçası ve vücutü pürüzsüz çok iyi
Karakter olarak barda oturbilecek veya kafede oturabilecek sohbette sahip çok komik çok eğlenceli biri
Bildigin dostumun evine geldim
Diyebilirim
çok rahat edeceksiniz ben onu bırakmak bile istemedim
Genel olarak yıl başı hediyesi olarak kendime yapılacağım en güzel hediyedi bence bu yılım böyle bitmesine vesile oldu kendisi çok sağolsun
Herkese yeni ve daha güzel bir yıl dilerim
Bence paha biçilmez bir hediye yaptım kendime niye soracak olacaksanız
Özge hanım çok çok güzel bir kadın bu gördüğünüz fiziğe birde mavi göz bide kusursuz bir yüz ekleyin alın size Özge
Güzel olduğu yetmemiş gibi bide fiziğe de çok iyi halde hale o kalçası nefis birsey
Bide eğlenceli bir karaktere sahip
Gelelim irtibata
Müsaitlik sorduk bir gün öncesinden
yazdım ertesi gün için bana yer ayarladı sorunsuz bir şekilde bir iletişim vardı
Sisli de cevahir ve Trump avmin yakınlarında çok kolay ulaşılabilir bir evde kalıyor her şekilde ulaşım var
(Ben genelinde hep metro ve tramvay kullanırım)
Kendisi:
Yukarıda belirttiğim gibi manken fizikli çok çok güzel bir kadın hele o gözleri büyüleyici insan kendini orda kaybetmek ister
Kalçası ve vücutü pürüzsüz çok iyi
Karakter olarak barda oturbilecek veya kafede oturabilecek sohbette sahip çok komik çok eğlenceli biri
Bildigin dostumun evine geldim
Diyebilirim
çok rahat edeceksiniz ben onu bırakmak bile istemedim
Genel olarak yıl başı hediyesi olarak kendime yapılacağım en güzel hediyedi bence bu yılım böyle bitmesine vesile oldu kendisi çok sağolsun
Herkese yeni ve daha güzel bir yıl dilerim