- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Böyle güzel bir hediye gerçekten kim istemezki @Cansel Ulusoy hanım. Her zamanki gibi muhteşemsiniz
Böyle yılbaşı hediyesine
Yeni yila hemen giremezmiyiz yaaa, beklemek istemiyorum ben.
Senin gibi hediyeyi kim istemez ki sen öyle bir hediye sinki mutluluk desen var heyecan desen var göz güzelliği desen var haz duygusu desen var tarif edilemez vücut desen var var da var senin gibi hediye bir kere alınır sonsuza kadar o hediye ile yaşanılır
Tamam sıraya gir hepinize yetecek kadar hediye aldımben ben ben![]()
Bence siz bu hediyeden istersenizBöyle güzel bir hediye gerçekten kim istemezki @Cansel Ulusoy hanım. Her zamanki gibi muhteşemsinizkeşke benim olsa
![]()
Yolluk istiyorsun anladım...ama arabada giderken sağa sola dökülmesinPaket yapmayın ben yolda yiceeem![]()
Değil mi ama ne de görülmüş böyle hediye paketi bile yapılmışBöyle yılbaşı hediyesinecanım feda ❤❤❤
kalp pert bu arada
![]()
Çok teşekkür ederim bebeğim sağol çok tatlısınBenim için 2021 en güzel hediye si seni tanımak oldu 2022 de yine en güzel hediye sensin❤❤❤❤
Sen istersinde ben o yeni yıla hemen girmezmiyim...Yeni yila hemen giremezmiyiz yaaa, beklemek istemiyorum ben.![]()
![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimSenin gibi hediyeyi kim istemez ki sen öyle bir hediye sinki mutluluk desen var heyecan desen var göz güzelliği desen var haz duygusu desen var tarif edilemez vücut desen var var da var senin gibi hediye bir kere alınır sonsuza kadar o hediye ile yaşanılır
Biraz detayYarı nü Cansel fotoğrafı, en güzel yılbaşı hediyesi. ❤
Yok ya iste eski yılda bir iki komiklik olsun diye benim ki...dişiye kur yapiyom.Sen istersinde ben o yeni yıla hemen girmezmiyim...ama bebeğim ya sen bukadar sabırsız olamazsın
☘☘
Çok sexsi kur yapıyorsun ama...bilgin olsunYok ya iste eski yılda bir iki komiklik olsun diye benim ki...dişiye kur yapiyom.![]()
![]()
Şu resim en büyük hediye olmuş bizlere ya biz seize ne hediye edelim
Bilmem ki...birde yakından görün isterseniztanrıçamı gördüm ne
Çok mutlu oldum teşekkür ederimŞu resim en büyük hediye olmuş bizlere ya biz seize ne hediye edelim![]()
BilsemÇok mutlu oldum teşekkür ederim
Sizin aklınızdan ne geçiyor hediye
![]()
noel babadan ne isteyeceğimi buldum.
Bir de utanmadan soruyor. Muhatap olamayacağım kesinlikle.Neden ki bebeğim ne oldu yine![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!