Bekiro56
Normal Üye
- 24 Şub 2025
- 10
- 18
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yıldızımla çok eski ve dolu dolu tanişiriz, bir süre ara vermek zorunda kalmıştık bazı özel sebeplerden dolayı.Ama yıllar geçti ama sadece kayadan toz almış onu gördük,eski günlerdeki gibi iki birbirini özleyen,arzulayan,deli gibi hasret gidermek isteyen, tabiri caizse iki sevgilinin yanyana gelmesi gibi bir durum yaşadık.Biz onunla konusuyoruz kavga ediyoruz,gülüyoruz,küsüyoruz,ama iki deli gibi sevişen aşıklar modundan hiç çıkmıyoruz ve bu hiç eksılmeden ve katvekat artarak devam edıyor bizede bu yakısır zaten. Onunla öpüşmek tenıne dokunmak, sevişmek benım için basıt bir ihtiyac değil,Ruhumun bir parcası olmazsa olmaz gibi emınım onun içinde öyle.Onunla dört duvar arasında sevişmek beni mental olarak müthiş hissettiriyor ve bunu birtek o yapabılıyor.Fazlası var buradan abartarak yazmak istemiyorum çünkü yanyaneyken zaten biz abartıyoruz canım yavrumla.Gecen süre bizden birsey götürmemiş onu gördüm.Yıldız balim her zaman bendesin bunu unutma,zaten unutturmam daha merak etme.Seni çok özlemişim , ve bundan sonra aralıksız diyelim.Tekrar hosgeldın ruhuma kadın benim için çok önemli ve değerlisin hatta hatta onu sen biliyorsun anladın, Kendine çok iyi bak yavrum , seni seven ve özleyen bir adam var,fazlasınıda hakedıyorsun,Öpüyorum çilek kokan dudaklarından, benım canımsın canım sen