Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine beni benden aldın İncilay

Derrik12 Çevrimdışı
27 Ocak 2021
2
29
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tekrardan İncilayla görüşücek olmanın heyecanı ve mutluluğuyla yola koyuldum çabucak yanına gidiyim isterdim ama trafik buna izin vermedi 😂 kapanmalardan sonraki ilk Cumartesi'nin böyle yoğun trafiğe yol açacağını hesap etmeliydim😂. Herneyse Varış noktasına ulaştım ve karsımda o mükemmel kadın❤️ böyle bir güzellik olamaz bukadar tatlı gülüş olamazz. Gerçekten karşımda görünce çok mutlu oluyorum bana çok içten davranıyor ve bu bana çok güzel hissettiriyor❤️ benim biraz Geç 😉 kalmamdan dolayı kısa bir sohbetten sonra odaya geçtik ve zamanın durmasını istediğim anlar gerçekleşti yani o dakikaları anlatmak mümkün değil yaşanması gerekli inanılmaz hisler diyebilirim. Her şey için teşekkürler tekrar görüşmek üzere bebiş❤️

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
301
571
Tekrardan İncilayla görüşücek olmanın heyecanı ve mutluluğuyla yola koyuldum çabucak yanına gidiyim isterdim ama trafik buna izin vermedi 😂 kapanmalardan sonraki ilk Cumartesi'nin böyle yoğun trafiğe yol açacağını hesap etmeliydim😂. Herneyse Varış noktasına ulaştım ve karsımda o mükemmel kadın❤ böyle bir güzellik olamaz bukadar tatlı gülüş olamazz. Gerçekten karşımda görünce çok mutlu oluyorum bana çok içten davranıyor ve bu bana çok güzel hissettiriyor❤ benim biraz Geç 😉 kalmamdan dolayı kısa bir sohbetten sonra odaya geçtik ve zamanın durmasını istediğim anlar gerçekleşti yani o dakikaları anlatmak mümkün değil yaşanması gerekli inanılmaz hisler diyebilirim. Her şey için teşekkürler tekrar görüşmek üzere bebiş❤
Bebeğim benim içinde seninle tekrar görüşmek iyi hissettiriyor sohbete vakit bulamadık bu sefer ama güzel geçti diğer kısım 😍 güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim yeniden görüşmek üzere öpüyorum 🐰💕😘

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
738
662
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. İncilay hanım her geçen gün daha öok merak cezbediyor. Umarın yakın zamanda görüşebilirim

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
241
283
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İncilay hanım her geçen gün daha çok merak uyandırıyor,ayrıca güzelliğinden çok bahsediliyor,daha önce onu görmedim ama barbie bebekten pek bir farkı yoktur kanımca:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar