Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme yine cansel yine muhtesem bir gece (fotografli)

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
341
416
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
slm arkadaslar aslinda cansel ulusoy hanfendiyi anlatmaya gerek yok ama yinede dun geceki muhtesem gorusmemizi anlatmadan gecemicem.
canselle kisa bir yazismadan sonra gece icin 5 saatlik bir plan yaptik planladigimiz saatte bulundugum otele gecikmeden geldi.
yine her zaman ki gibi cok *** giyinmis iceri girer girmez beni benden aldi.
cok hos sifir neden konuskan bir bayan her konuda sohpet edebiliyorsunuz bu benim icin cok onemli.
yine yaninda bir canta dolusu kiyafet getirmis her biri bir birinden seksiydi.
o muhtesem fizikte ne giyse cup diye oturuyor.muzik esliginde los isikta yakinlasmalarimiz basladi ve malum yatagimiza gectik ten olagan ustu puruzsuz ve mis gibi kokuyor opusme harika gogusler tam kivaminda fizigiyle orantili kalcakar olagan ustu deli gibi kan ter icinde daldik birbirimize.
1 yili askindir tanisiyoruz cansel hanimla her gorusmemizde kendini biraz daha gelistiriyor her seferinde ilk gunki heyecani bana yasatiyor
5 saat nasil gecti anlayamadim.
insan bu guzellikten hic ayrilmak istemiyor izmirin incisi cansel ulusoy bana yasattigin guzel gece icin cok tesekkurler en kisa zamanda yeniden gorusmek uzere kucak dolusu opuyorum seni. geceden bir foto brakiyorum.

Ekli dosyalar

• 20211113_142159.jpg
    20211113_142159.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 110
Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
265
280
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler en yakın zamanda cansel hanımla görüşmek sart oldu😁

crusher Çevrimdışı
8 Haz 2010
708
291
Cinsiyetiniz nedir?
İzmirin nirvanaya ulaşan şanslı arkadaşıma teşekkürler ediyorum bu güzel anlatımından.Cansel hanımda insanı yazarda yapıyor şairde yapar bu kalite ile.
Şu fani ömrümde umarım bende dünyada cenneti yaşama şansına sahip olurum

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
slm arkadaslar aslinda cansel ulusoy hanfendiyi anlatmaya gerek yok ama yinede dun geceki muhtesem gorusmemizi anlatmadan gecemicem.
canselle kisa bir yazismadan sonra gece icin 5 saatlik bir plan yaptik planladigimiz saatte bulundugum otele gecikmeden geldi.
cok hos sifir neden konuskan bir bayan her konuda sohpet edebiliyorsunuz bu benim icin cok onemli.
o muhtesem fizikte ne giyse cup diye oturuyor.muzik esliginde los isikta yakinlasmalarimiz basladi ve malum yatagimiza gectik ten olagan ustu puruzsuz ve mis gibi kokuyor opusme harika gogusler tam kivaminda fizigiyle orantili kalcakar olagan ustu deli gibi kan ter icinde daldik birbirimize.
1 yili askindir tanisiyoruz cansel hanimla her gorusmemizde kendini biraz daha gelistiriyor her seferinde ilk gunki heyecani bana yasatiyor
insan bu guzellikten hic ayrilmak istemiyor izmirin incisi cansel ulusoy bana yasattigin guzel gece icin cok tesekkurler en kisa zamanda yeniden gorusmek uzere kucak dolusu opuyorum seni. geceden bir foto brakiyorum.
Canım benim bende sana herşey için teşekkür ederim 🤗 beni çok güzel ağırladığın için çok güzel zaman geçirdiğim için ve seni tanıdığım için teşekkür ederim 🥰 foto içinde ellerine sağlık 🥰❤️ tekrar görüşmek üzere hoşçakal 💓💓 seviliyorsun bebiş ❤️ daha uzun yıllara inşallah 💋💋

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İzmirin nirvanaya ulaşan şanslı arkadaşıma teşekkürler ediyorum bu güzel anlatımından.Cansel hanımda insanı yazarda yapıyor şairde yapar bu kalite ile.
Şu fani ömrümde umarım bende dünyada cenneti yaşama şansına sahip olurum
Çok teşekkür ederim 🤗 tabiki ben size cenneti yaşatmak isterim🤭😎🤣bellimi olur belki sizide şair yapabilirim 💋🤭🤭❤️❤️ görüşmek üzere hoşçakalın ❤️💋

Kingz Çevrimdışı
12 Ocak 2018
463
452
Cinsiyetiniz nedir?
Çok keyifli geçtiği paylaşımınızdan belli. Yazarken 5 saati tekrardan bize yaşattığınız için teşekkür ederim. @Cansel Ulusoy muhteşem fiziğin her bir pozda ayrı etkiliyor.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler. Uzun ve güzel gece olmuş. (y)

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
265
280
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdiden heyecan bastı 😉😁🙃🙃

crusher Çevrimdışı
8 Haz 2010
708
291
Cinsiyetiniz nedir?
Çok teşekkür ederim 🤗 tabiki ben size cenneti yaşatmak isterim🤭😎🤣bellimi olur belki sizide şair yapabilirim 💋🤭🤭❤❤ görüşmek üzere hoşçakalın ❤💋
şüphesiz benim gibi yeteneksiz birini bile destan yazacak duruma getirirsiniz
ne diyelim bekar kaldığım bir zamanı dört gözle beklemekteyim

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
şüphesiz benim gibi yeteneksiz birini bile destan yazacak duruma getirirsiniz
ne diyelim bekar kaldığım bir zamanı dört gözle beklemekteyim
Hahaha inşallah diyelim ozaman 🥰bende sizi dört gözle bekliyorum 😉(mesajınızı şimdi kontrol ederken gördüğüm için yazıyorum 😉)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar