Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeni yeniden Barbie NİL

lynxxx Çevrimdışı
29 May 2010
377
207
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıllar sonra Nil ile yeniden kavuştuk ama ne kavuşma :love: Bu kız her geçen gün ayrı bir güzelleşiyor. İnanılmaz güzel olmuş. Nil ile 4 saatlik görüşme yaptım ama sanki 10 dakika gibi çok çabuk geçti. Kesinlikle böyle 4-5 saat görüşem Nil ile çok yetersiz kalıyor birdakine gecelik görüşme yapacam işde Nil o kadar doğomsuz tatlış bir bayan. İnanılmaz sıcak kanlı tatlımı talı biri inanın bana Nil'i tanıyan tanır dediklerimde eksik var fazla yok. Güzelliğini yukarı smyledim tekrar söylüyorum inanılmaz güzel. Diğer konuya gelirsek aslında pek bahsetmeyi sevniyorum ma sonuçda bu formun bir amacıda o. Çok derine girmeyeceğim ama şöyle söyliyim yüzününün vucudunun güzelliğinin aynısını yatağada yansıtıyor. Yani yatakda da harika mükemmel ötesi.Ankara dan taaa İstanbula bende boşuna gitmiyorum sonuşta. Nil ile daha öncede defalarca kez birlikteliğim oldu. O bu işi bırakana yada benle görüşmekden vazgeçene kadar Nil ile görüşmeye devam edeceğim. Aslında yazacak öyle çok şey var ki Nil hakkında Aklımdan, Kalbimden ve yüreğimden öyle şeyler söylemek geçiyorki ama kelimeler yetersiz kaliyor.
Bugün bana yaşattığın harika zaman için @Barbie Nil 'e çok ama çok teşekkür ederim çok seviliyorsun canım benim.

Bugünün anısına Nil'e Nilüferin Yine Yeni Yeniden Şarkısını gönderiyorum.

Yüreğimdeki fırtına dinmedi hala
Titrerdim isterdim seni hep kollarımda
Yine bana gel
Yana yana yine beni sev
Hadi beni yine sev
Beni yine yine yeni yeni
Yine yeni yeniden sev.

Son düzenleme:
İsagi Çevrimdışı
1 May 2023
380
257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler hemşerimin yazması ve artık iyice @Barbie Nil benimde Ankaradan İstanbula bir ziyaret kısa sürede yapmam gerekiyor gibi 😋😘

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
413
679
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referansa tesekkurler. @Barbie Nil candır. Samimiyeti ve cana yakinligi. Ozellikle sex e olan sevgisi 💜

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Barbie Nil Çevrimdışı
22 Eki 2016
2,234
2,431
Yıllar sonra Nil ile yeniden kavuştuk ama ne kavuşma :love: Bu kız her geçen gün ayrı bir güzelleşiyor. İnanılmaz güzel olmuş. Nil ile 4 saatlik görüşme yaptım ama sanki 10 dakika gibi çok çabuk geçti. Kesinlikle böyle 4-5 saat görüşem Nil ile çok yetersiz kalıyor birdakine gecelik görüşme yapacam işde Nil o kadar doğomsuz tatlış bir bayan. İnanılmaz sıcak kanlı tatlımı talı biri inanın bana Nil'i tanıyan tanır dediklerimde eksik var fazla yok. Güzelliğini yukarı smyledim tekrar söylüyorum inanılmaz güzel. Diğer konuya gelirsek aslında pek bahsetmeyi sevniyorum ma sonuçda bu formun bir amacıda o. Çok derine girmeyeceğim ama şöyle söyliyim yüzününün vucudunun güzelliğinin aynısını yatağada yansıtıyor. Yani yatakda da harika mükemmel ötesi.Ankara dan taaa İstanbula bende boşuna gitmiyorum sonuşta. Nil ile daha öncede defalarca kez birlikteliğim oldu. O bu işi bırakana yada benle görüşmekden vazgeçene kadar Nil ile görüşmeye devam edeceğim. Aslında yazacak öyle çok şey var ki Nil hakkında Aklımdan, Kalbimden ve yüreğimden öyle şeyler söylemek geçiyorki ama kelimeler yetersiz kaliyor.
Bugün bana yaşattığın harika zaman için @Barbie Nil 'e çok ama çok teşekkür ederim çok seviliyorsun canım benim.

Bugünün anısına Nil'e Nilüferin Yine Yeni Yeniden Şarkısını gönderiyorum.

Yüreğimdeki fırtına dinmedi hala
Titrerdim isterdim seni hep kollarımda
Yine bana gel
Yana yana yine beni sev
Hadi beni yine sev
Beni yine yine yeni yeni
Yine yeni yeniden sev

Canım benim yeniden görüştüğümüz için çok mutluyum ne kadar özlemişim seni zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım bize 5 saat yetmedi bile 😂😂Ankaradan benim için gelmen çok güzel 🥰🥰 Aldığın hediyeler için çok teşekkür ederim evimi güzellleştidiler ne kadar centilmen ve düşünceli birisin ❤️ İyi ki tanıdım seni canım her şey için teşekkür ederim nice görüşmelere ❤️❤️

lynxxx Çevrimdışı
29 May 2010
377
207
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim yeniden görüştüğümüz için çok mutluyum ne kadar özlemişim seni zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım bize 5 saat yetmedi bile 😂😂Ankaradan benim için gelmen çok güzel 🥰🥰 Aldığın hediyeler için çok teşekkür ederim evimi güzellleştidiler ne kadar centilmen ve düşünceli birisin ❤️ İyi ki tanıdım seni canım her şey için teşekkür ederim nice görüşmelere ❤️❤️
Herşey için ben teşekkür ederim canım benim ....😍❤️🧡💓💕

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar