erenus
Normal Üye
- 31 Eki 2022
- 1
- 7
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İstanbul'un rüyası geri gelmiş
Rüya hanım ile ilk kez 2014'te görüşme yapmıştık. Tabi insan böyle bir kraliçe ile görüşüp sonrasında görüşmemezlik eder mi
İstanbul dışına çıkıp bir süre mola verinceye kadar düzenli görüşme yapmıştık. Tavrı, ilgisi, cilvesi, fiziği ve misafirperverliği muhteşem biriydi. Yanındayken bir an bile sıkılmıyordunuz. Geçenlerde Twitter da gördüm İstanbul'a geri gelmiş tabi ben sevinçten havalara uçtum
Geçen hafta hemen bir buluşma ayarladık kraliçe ile. Evi konum olarak kolay ulaşılabilir ve nezih bir site içinde. Uzun süre olmuştu görüşmeyeli eve giderken çok heyecanlıydım. Kapıyı açtı içeri girdim . Bazı kadınlar yıllanmış şarap gibi derler ya. Eylül hanım da aynen öyle
Görüşmeyeli ihtişamından en ufak bir şey kaybetmediği gibi üstüne eklemiş tanrı sanki. Evi gayet düzenli ve temiz dikkatiniz dağılmıyor. Müzikler, ikramlar, ilgi ve alaka on numara beş yıldız kraliçede. Ön sevişme ve yatak performansı harikulade detaya girmiyorum anlatılmaz yaşanır. Beni tekrardan kendisiyle görüşme şerefine eriştirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum
İstanbul'da her şey gönlünce olsun gülüşü güzel kadın