Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine… Yeniden… Hep.

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
258
614
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet mavişler yine Cansel hanımla güzel geçen 1 saatin ardından doyamadığım anları kelimelere döküyorum ve aşağıya daha ilk saniyeden beni azdırmayı başaran halini sizin de görmeniz için ekliyorum.
Güzel bir sohbet az biraz dedikodu minik öpüşmeler dokunmalar derken yatak odasının yolunda ateş yükselmeye başladı bile. Karşılıklı güzel orallar ile tam hazır hale gelmiş durumda üstümde buluverdim Canseli. Tam tamına birleşmek o sıcaklık ve o ıslaklık benim bu başlığı atmama sebep oluyor sanırım. Sonrasında hiç bozmadan güzel dolu dolu bir misyoner ve en son o güzel kalçalara doya doya bakarak ve okşayarak karşılıklı boşalmanın tadına vardık gerçekten. Biraz ağızlar bozulmuş küfürler savrulmuş olabilir ama dirty talk sınırları içinde kabul edip öpüşüp sarılıp keyfine vardık.
Yine misafirperver yine ilgili ve kibar tavrıyla beni memnun ederek yolluğumu da elime verip uğurladı beni 🥰
O yüzden bu söz çok yakıştı görüşmemize; Yine… Yeniden… Hep. Keyifli anlara…IMG_2631.jpeg

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet mavişler yine Cansel hanımla güzel geçen 1 saatin ardından doyamadığım anları kelimelere döküyorum ve aşağıya daha ilk saniyeden beni azdırmayı başaran halini sizin de görmeniz için ekliyorum.
Güzel bir sohbet az biraz dedikodu minik öpüşmeler dokunmalar derken yatak odasının yolunda ateş yükselmeye başladı bile. Karşılıklı güzel orallar ile tam hazır hale gelmiş durumda üstümde buluverdim Canseli. Tam tamına birleşmek o sıcaklık ve o ıslaklık benim bu başlığı atmama sebep oluyor sanırım. Sonrasında hiç bozmadan güzel dolu dolu bir misyoner ve en son o güzel kalçalara doya doya bakarak ve okşayarak karşılıklı boşalmanın tadına vardık gerçekten. Biraz ağızlar bozulmuş küfürler savrulmuş olabilir ama dirty talk sınırları içinde kabul edip öpüşüp sarılıp keyfine vardık.
Yine misafirperver yine ilgili ve kibar tavrıyla beni memnun ederek yolluğumu da elime verip uğurladı beni 🥰
O yüzden bu söz çok yakıştı görüşmemize; Yine… Yeniden… Hep. Keyifli anlara…Ekli dosyayı görüntüle 98796
Seninle her görüşme harika ve bir başka geçiyor tabi bu samimiyet uzun yılların verdiği rahatlık saygı,sevgi ve güven 🙏🥰nedense seninle dedikodu yapmaları doyamıyoruz biz gerçekten seni tanımak çok güzel 🤗🤗resimsizde yorum yapmıyoruz yanlız ❤️❤️❤️her zaman sade ve samimi içten olmamı istiyorsun ve en sevdiğin renk siyah onu bildigim için seni baştan cikarmak çok kolay oluyor 🤭🤭🤣🤣😎😎güzel,içten harika yorumun ve düşüncelerin için gerçekten çok teşekkür ediyorum çok,çok öpüyorum seni 💋💋💋💋 en kısa zamanda seni yine baştan çıkarmak gerek diye düşünüyorum 🤣🤣😎😎🤪🤪
❤️Yine yeniden uzun yıllardır güzel ve samimi görüşmelere tatlı ve kalbi güzel adam öpüyorum seni 💋💋💋💋 @petrikor ❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar