kamuflajm
Normal Üye
- 4 Eki 2017
- 9
- 51
- Cinsiyetiniz nedir?
Geçtiğimiz hafta yorucu geçen bir iş ziyareti sonrası otelime geldiğimde kafayı yastığa koyup uyumayı planlıyordum. Bir yandan da içimdeki zampara "hazır iş gezisinden bu geceyi boş geçme" diye dürtmeye başladı. Sonunda "yat uyu yarın da yorucu iş günü" diyen mantık ile zampara içimde kavgaya tutuştular. Kazanan tabii ki zamparaydı ve kendimi forumda gezinirken buldum. Cansel Hanım'ın fotolarını ve referanslarını da görünce geç sayılabilecek bir saate kendisine mesaj attım. Şanslı günümdeydim zira kendisi otelime arabayla beş dakikalık bir mesafedeydi, kaptım viskiyi düştüm yollara
Cansel'in tatlılığı ve nezaketiyle başlayan gecenin ilerleyen dakikalarında ateş bacayı sardı. O nazik hanımefendinin içinden yaramazlığa bayılan, beni benden alan, zevkin doruklarına çıkarken daha da yaramazlaşan bir kadın çıktı. Yorgunluğumu aldı götürdü beni bulutlara çıkardı. Zirveye çıktığımız o andaki sesleri hala kulaklarımda, gözlerindeki ateş hala aklımda.
Yaşattığı sıcak dakikalar için Cansel'e çok teşekkür ediyorum. umarım "İstanbul'dan gelen ilhamı" en kısa zamanda tekrar kapısını çalar
Cansel'in tatlılığı ve nezaketiyle başlayan gecenin ilerleyen dakikalarında ateş bacayı sardı. O nazik hanımefendinin içinden yaramazlığa bayılan, beni benden alan, zevkin doruklarına çıkarken daha da yaramazlaşan bir kadın çıktı. Yorgunluğumu aldı götürdü beni bulutlara çıkardı. Zirveye çıktığımız o andaki sesleri hala kulaklarımda, gözlerindeki ateş hala aklımda.
Yaşattığı sıcak dakikalar için Cansel'e çok teşekkür ediyorum. umarım "İstanbul'dan gelen ilhamı" en kısa zamanda tekrar kapısını çalar