Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yorgunluğa bire bir çare: Cansel

kamuflajm

Normal Üye
4 Eki 2017
9
51
Cinsiyetiniz nedir?
Geçtiğimiz hafta yorucu geçen bir iş ziyareti sonrası otelime geldiğimde kafayı yastığa koyup uyumayı planlıyordum. Bir yandan da içimdeki zampara "hazır iş gezisinden bu geceyi boş geçme" diye dürtmeye başladı. Sonunda "yat uyu yarın da yorucu iş günü" diyen mantık ile zampara içimde kavgaya tutuştular. Kazanan tabii ki zamparaydı ve kendimi forumda gezinirken buldum. Cansel Hanım'ın fotolarını ve referanslarını da görünce geç sayılabilecek bir saate kendisine mesaj attım. Şanslı günümdeydim zira kendisi otelime arabayla beş dakikalık bir mesafedeydi, kaptım viskiyi düştüm yollara :)

Cansel'in tatlılığı ve nezaketiyle başlayan gecenin ilerleyen dakikalarında ateş bacayı sardı. O nazik hanımefendinin içinden yaramazlığa bayılan, beni benden alan, zevkin doruklarına çıkarken daha da yaramazlaşan bir kadın çıktı. Yorgunluğumu aldı götürdü beni bulutlara çıkardı. Zirveye çıktığımız o andaki sesleri hala kulaklarımda, gözlerindeki ateş hala aklımda.

Yaşattığı sıcak dakikalar için Cansel'e çok teşekkür ediyorum. umarım "İstanbul'dan gelen ilhamı" en kısa zamanda tekrar kapısını çalar ;)

kenshinx Çevrimdışı
12 Eyl 2021
40
80
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
valla güzel şansmış, anında randevu alınabilmiş. devamı olur umarım.
referans için teşekkürler.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz hafta yorucu geçen bir iş ziyareti sonrası otelime geldiğimde kafayı yastığa koyup uyumayı planlıyordum. Bir yandan da içimdeki zampara "hazır iş gezisinden bu geceyi boş geçme" diye dürtmeye başladı. Sonunda "yat uyu yarın da yorucu iş günü" diyen mantık ile zampara içimde kavgaya tutuştular. Kazanan tabii ki zamparaydı ve kendimi forumda gezinirken buldum. Cansel Hanım'ın fotolarını ve referanslarını da görünce geç sayılabilecek bir saate kendisine mesaj attım. Şanslı günümdeydim zira kendisi otelime arabayla beş dakikalık bir mesafedeydi, kaptım viskiyi düştüm yollara :)

Cansel'in tatlılığı ve nezaketiyle başlayan gecenin ilerleyen dakikalarında ateş bacayı sardı. O nazik hanımefendinin içinden yaramazlığa bayılan, beni benden alan, zevkin doruklarına çıkarken daha da yaramazlaşan bir kadın çıktı. Yorgunluğumu aldı götürdü beni bulutlara çıkardı. Zirveye çıktığımız o andaki sesleri hala kulaklarımda, gözlerindeki ateş hala aklımda.

Yaşattığı sıcak dakikalar için Cansel'e çok teşekkür ediyorum. umarım "İstanbul'dan gelen ilhamı" en kısa zamanda tekrar kapısını çalar ;)
Tebrikler. Paylaşım için teşekkürler.... (y)

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
265
280
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevişmenize sağlık hocam

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
341
416
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler cansellenmissiniz😂😂😂

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Senin için yorucu geçen bir haftayı benimle bitirmen benim içinde çok hoş oldu🥰 İzmir'e kadar gelmişsin beni görmeden tanımadan gitmek olmazdı bence😉İyiki geç saate olsa güzel bir tanıdım mesajını atıp evime misafir oldun 🥰İyiki içindeki zamparaya yenilmişsin onu dinlemişsin bende o zampara sayesinde senin gibi tatlı ve kibar bir beyefendi tanıdım 🥰🥰
🥰O senin tatlılığın çok teşekkür ederim 🥰 güzel yorumun için 🥰ne kadar nazik olsamsa yaramazlık yapmayı seviyorum😉
gerçekten mi çok mu yaramazlik yaptım 🤭🤪ama senin yüzünden 🤣🤣🤭🤭
💋Rica ederim ben herşey için teşekkür ederim 💋tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️"İstanbul'daki ilhamı mı büyük bir zevkle tekrar misafir etmek isterim ❤️ kulağım kapının zilinde olucak 😎💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar