Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zerafet örneği Ceylin

ercüment.tekir

Normal Üye
29 Mar 2021
9
45
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forum halkına selamlar. Referans işini geçe bırakan biri olarak Ceylin hanıma yazmazsam olmazdı. Etkilendiğim görüşmelerde eğer ki forumdan bir kadınsa aradan zaman geçse de yazmaya çalışan bir adamım. Evli ve yoğun çalışan biri olmasam buralarda daha aktif olabilirdim. Diğer kaynaklara göre buranın kalitesine güvenim sonsuz.

Gelelim forumun dünya tatlısı kıvırcığına. Kıvırcık saçlar ve minyon kadınlar benim zaafımdır. Sevgili Ceylin'le 2 saatlık görüşmemiz olmuştu ve kendisi hem iletişimiyle, hem görsel, hem yatak performansıyla beni çok mutlu etti. Gayet seviyeli, narin, klas bir hanımefendiydi. Teşekkürler güzel kadın.

cadas

Normal Üye
8 Tem 2021
38
19
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçen hafta mail attım dönüş yaptı. ben de düşünüyorum. ankara dayim istanbul a gidecegim onun icin

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
157
322
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize ve paylaşımınıza sağlık.

Kendisinin Görsel güzelliği zaten anayasanın ilk 3 maddesi gibi. Net ve kesin ;) Tartışmaya kapalı :cool:

Ben de kendisi ile görüşmeyi iple çekmekteyim. Tam İstanbula geldim, plan yapayım derken dişim kırıldı ve şuan dişçi yollarında sürünüyorum. Umarım sorunumu çözdükten sonra bir fırsat bulabilirim:giggle:

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forum halkına selamlar. Referans işini geçe bırakan biri olarak Ceylin hanıma yazmazsam olmazdı. Etkilendiğim görüşmelerde eğer ki forumdan bir kadınsa aradan zaman geçse de yazmaya çalışan bir adamım. Evli ve yoğun çalışan biri olmasam buralarda daha aktif olabilirdim. Diğer kaynaklara göre buranın kalitesine güvenim sonsuz.

Gelelim forumun dünya tatlısı kıvırcığına. Kıvırcık saçlar ve minyon kadınlar benim zaafımdır. Sevgili Ceylin'le 2 saatlık görüşmemiz olmuştu ve kendisi hem iletişimiyle, hem görsel, hem yatak performansıyla beni çok mutlu etti. Gayet seviyeli, narin, klas bir hanımefendiydi. Teşekkürler güzel kadın.
Tatlım düşünüp yazman bile yeterli 💋 Güzel yorunlarin için çok teşekkür ederim 😘 güzel vakit geçirmene çok sevindim benim içinde güzel zaman dilimi için ben teşekkür ederim çok memnun oldum çok hoşsun 🙏😘 tekrar görüşmek üzere tatlım benim kendine iyi bak tekrardan ben teşekkür ederim 🙏💋❤️❤️❤️❤️❤️

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Askimvesevgilim

Bence zarifliğin vücut bulmuş halidir kendisi @Tatlı Kıvırcık :)

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevişmenize ve paylaşımınıza sağlık.

Kendisinin Görsel güzelliği zaten anayasanın ilk 3 maddesi gibi. Net ve kesin ;) Tartışmaya kapalı :cool:

Ben de kendisi ile görüşmeyi iple çekmekteyim. Tam İstanbula geldim, plan yapayım derken dişim kırıldı ve şuan dişçi yollarında sürünüyorum. Umarım sorunumu çözdükten sonra bir fırsat bulabilirim:giggle:
Kuzum çok geçmiş olsun umarım çabucak sağlığına kavuşursun 🙏😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar