Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zodoko&Ceylin Gorusmesi

zodoko Çevrimdışı
14 Şub 2010
174
376
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba,
Ceylin Hanim ile yakin zamanda gorusme imkanim oldu.

Kendisi ile iletisim cok kolay..Bircok bayanla yazisirken karsilastigim soguk uslubun yaninda Ceylin'in iletisimi cok sicak ve kibar..Yazisma sonrasinda zaten sirf bu guzel iletisimin sahibi ile tanismayi istemek bile gorusme nedeni olabilir. :)

3 saatlik bir otel gorusmesi icin bulustuk..Ceylin hanim, resimlerde gordugunuz gibi cok hos ve alimli..sicak ve kibar bir hanim..

Yatak konusunda oralini ben cok begendim..Istekli olusu, enerjisi ve sizi memnun etmek icin cirpinmasi ile gorusmeden ben cok keyif aldim..Bana yasattigi guzel anlar icin kendisine cok tesekkur ediyorum. :)

IbrahimFZ Çevrimdışı

IbrahimFZ

Normal Üye
28 Ara 2021
35
50
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler (y) Forumda yazdığı cevaplardan da Ceylin Hanım'ın ne kadar nazik ve sıcakkanlı olduğu belli oluyor. Umarım mesafe engelini aşıp ben de görüşebilirim kendisiyle bir gün :rolleyes:

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba,
Ceylin Hanim ile yakin zamanda gorusme imkanim oldu.

Kendisi ile iletisim cok kolay..Bircok bayanla yazisirken karsilastigim soguk uslubun yaninda Ceylin'in iletisimi cok sicak ve kibar..Yazisma sonrasinda zaten sirf bu guzel iletisimin sahibi ile tanismayi istemek bile gorusme nedeni olabilir. :)

3 saatlik bir otel gorusmesi icin bulustuk..Ceylin hanim, resimlerde gordugunuz gibi cok hos ve alimli..sicak ve kibar bir hanim..

Yatak konusunda oralini ben cok begendim..Istekli olusu, enerjisi ve sizi memnun etmek icin cirpinmasi ile gorusmeden ben cok keyif aldim..Bana yasattigi guzel anlar icin kendisine cok tesekkur ediyorum. :)
Bende sizin sayenizde yine yeniden çok tatlı ve naif bir beyefendi tanıdım 🙏💋.İyiki tanıdım . Gerçekten sizde iletişim de olsun yanınızda olsun çok kibar, çok tatlı ve oldukça anlayışlı bir beyefendisiniz 🤗🙏.Sizinle zaman geçirmek benim için de oldukça keyifliydi.Sohbet olsun özel anlar olsun hiç yeni tanışıyoruz gibi hissetmedim bende🤭🤭.Bunun için ayrıca teşekkür ederim 😘.Sizin gibi değerli beyfendileri tanımaktan her zaman çok mutlu oluyorum 🙏💋.İyiki tanıştık 🙏.İyiki varsınız.Her zaman görüşmek isterim sizin gibi beyefendilerle.Herşeyin karşılıklı olması daha da güzel takibi 🤗😘.İyiki dediğim insanlar arasına hoşgeldin 🙏😘.Ne zaman istersen görüşmeyi heyecanla bekliyorum.Seviliyorsun 🤗💋🤗.Kendine çok iyi bak.Tekrar görüşene dek .Çok çok öpüyorum o güzel kalbinden 💋❤️😘💋❤️.Tatlı ve güzel kokulu adam😘😘😘😘💋💋💋

7 Ağu 2021
167
254
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı güzel bir paylaşım iki tarafada tebrikler Ceylin hanım ile tanışmak bizede kismet olur umarım. 😊😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar