- 24 Ocak 2022
- 1
- 10
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlaaar. İlk referansımı yazmanın mutluluğunu yaşıyorum
Haftalardır ha buluştuk ha buluşcaz derken bir türlü kısmet olmamıştı. Bugünde yola çıktım tam Cansel'in yanına giderken arkadan motor geldi arabama çarptı aha dedim yandıkk buluşmaya kalmış yarım saat.. Cansel hanım sağolsun 1 saatlik rötarı kabul etti. Karakoldu tutanaktı derken kendimi nasıl balçovaya attım anlamadım
Neyse artık cansel'in evinin önüne varmıştım içeri gel dedi girdim karşımda bildiğiniz kuğu var.. Zaten heyecanlıyım onu o muhteşem fileli çorabı minicik eteği ile görünce heyecanım daha da katlandı.. Sağolsun tüm heyecanımı hoş sohbetiyle yapmış olduğu kahve ile aldı...Sohbet muhabbet derken sana ışıklı odamı göstereyim mi 
Benim inen heyecan bu sefer tavan yaptı
Zaten kahve içerken muhteşem fiziğinden gözlerimi alamıyordum.. Herkesin referansında belirttiği gibi gerçekten pamuk gibi teni var dokunmadan anlamanın imkanı yok... Tertemiz mis gibi bir kadın.. Özel anlara girmek istemiyorum fakat Cansel ile birlikte olupta memnun olmayacak bir erkek kesinlikle yoktur.. Herşey için çok teşekkür ederim @Cansel Ulusoy en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle... Dediğin gibi iyi şeyler düşünüyorum arayı çok açma niyetinde değilimmm