Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zor Oldu Ama Kesinlikle Değdi...

venom35 Çevrimdışı
24 Ocak 2022
1
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlaaar. İlk referansımı yazmanın mutluluğunu yaşıyorum :ROFLMAO: Haftalardır ha buluştuk ha buluşcaz derken bir türlü kısmet olmamıştı. Bugünde yola çıktım tam Cansel'in yanına giderken arkadan motor geldi arabama çarptı aha dedim yandıkk buluşmaya kalmış yarım saat.. Cansel hanım sağolsun 1 saatlik rötarı kabul etti. Karakoldu tutanaktı derken kendimi nasıl balçovaya attım anlamadım :LOL: Neyse artık cansel'in evinin önüne varmıştım içeri gel dedi girdim karşımda bildiğiniz kuğu var.. Zaten heyecanlıyım onu o muhteşem fileli çorabı minicik eteği ile görünce heyecanım daha da katlandı.. Sağolsun tüm heyecanımı hoş sohbetiyle yapmış olduğu kahve ile aldı...Sohbet muhabbet derken sana ışıklı odamı göstereyim mi :love::love: Benim inen heyecan bu sefer tavan yaptı :D Zaten kahve içerken muhteşem fiziğinden gözlerimi alamıyordum.. Herkesin referansında belirttiği gibi gerçekten pamuk gibi teni var dokunmadan anlamanın imkanı yok... Tertemiz mis gibi bir kadın.. Özel anlara girmek istemiyorum fakat Cansel ile birlikte olupta memnun olmayacak bir erkek kesinlikle yoktur.. Herşey için çok teşekkür ederim @Cansel Ulusoy en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle... Dediğin gibi iyi şeyler düşünüyorum arayı çok açma niyetinde değilimmm 😙😙😙

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selamlaaar. İlk referansımı yazmanın mutluluğunu yaşıyorum :ROFLMAO: Haftalardır ha buluştuk ha buluşcaz derken bir türlü kısmet olmamıştı. Bugünde yola çıktım tam Cansel'in yanına giderken arkadan motor geldi arabama çarptı aha dedim yandıkk buluşmaya kalmış yarım saat.. Cansel hanım sağolsun 1 saatlik rötarı kabul etti. Karakoldu tutanaktı derken kendimi nasıl balçovaya attım anlamadım :LOL: Neyse artık cansel'in evinin önüne varmıştım içeri gel dedi girdim karşımda bildiğiniz kuğu var.. Zaten heyecanlıyım onu o muhteşem fileli çorabı minicik eteği ile görünce heyecanım daha da katlandı.. Sağolsun tüm heyecanımı hoş sohbetiyle yapmış olduğu kahve ile aldı...Sohbet muhabbet derken sana ışıklı odamı göstereyim mi :love::love: Benim inen heyecan bu sefer tavan yaptı :D Zaten kahve içerken muhteşem fiziğinden gözlerimi alamıyordum.. Herkesin referansında belirttiği gibi gerçekten pamuk gibi teni var dokunmadan anlamanın imkanı yok... Tertemiz mis gibi bir kadın.. Özel anlara girmek istemiyorum fakat Cansel ile birlikte olupta memnun olmayacak bir erkek kesinlikle yoktur.. Herşey için çok teşekkür ederim @Cansel Ulusoy en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle... Dediğin gibi iyi şeyler düşünüyorum arayı çok açma niyetinde değilimmm 😙😙😙
Canımsın bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum gerçekten çok güzel bir görüşme oldu 🥰🥰 evet çok geç oldu ama iyikide oldu 🥰🤗🤗okadar yazmıştık program yaptık çünkü bizde size göre ayarlıyoruz görüşmelerimizi siz gelmeyince malesef kötü oluyor çok anlık program yapmadığım için bende dedim ki şimdi yandık ekildim diye düşünmüştüm ama neyseki sonu güzel oldu gerçekten seni tanımak güzeldi herşey için çok teşekkür ediyorum kocaman öpüyorum seni umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰🥰 dediğimi unutma iyi düşün iyi olsun ama sanki burda bir söz vermişsin arayı açmam diye de sanırım arası biraZ açıldı 😉😉🤣🤣🥰🥰şaka bir yana öpüyorum seni 💋💋💋💋 @venom35 seviliyorsun 💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar