- 11 Eyl 2022
- 142
- 156
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar sevgili forumdaşlar,
Bir süredir forumdan uzak kaldım, ancak @BUSE PIRIL hanımdan uzak kalamadım)) . Bende tatlı bir bağımlılık yaptı
. Kendisi ile foruma giremediğim için daha önce paylaşmadığım yaklaşık bir buçuk ay önce ve geçtiğimiz haftasonu olmak üzere iki mükemmel görüşme daha gerçekleştirdik.(toplamda dört oldu
) Öncelikle bir buçuk ay önce gerçekleştirdiğimiz görüşme sonrası geç kalan referansım için kendisinden özür dilerim. Kremşanti ile süslenen unutamayacağım deneyimler yaşadığım gecelerden biriydi
. Herşey planladığımız gibi kusursuz ve mükemmeldi. Son görüşmemiz biraz daha doğaçlama gerçekleşti)). Cuma günü öğlen saatlerinde paylaşmış olduğu fotoğraflar ile yaptığı davete icabet ederek bir anda aynı günün akşamında kendimi cadde sokaklarından, ilk görüşmemizdeki heyecanla, kalbim atarak @BUSE PIRIL hanımın dairesinin merdivenlerini tırmanırken buldum
. Bu özlem ve heyecan dolu tırmanışın ardından kapıda her zamanki gibi gülen yüzü ve samimiyeti ile beni karşılayan güzel kadının sımsıcak sarılması ile tüm haftanın ve merdivenlerden çıkarken dizlerime çökme eğiliminde olan yorgunluğun bir anda kaybolduğunu ve bu enerji dolu kadın ile kendimi enerji dolmuş olarak hissettiğimi fark ettim
. Evet kendisi gerçekten çok pozitif, enerji dolu, bilgili, neşeli, elit ve samimi bir kadın. Bir de bu özellikleri güzellik, dişilik ve seksilik ile taçlandırıyor ki, işte o zaman cadde kavruluyor, geceler yanıyor
... Her görüşmede aynı heyecanı bana yaşatırken, farklı bir özelliğini keşfederek beni şaşırtan ve her seferinde kendine beni dahada hayran bıraktırıp, bir sonraki görüşmemizi iple çektiren @BUSE PIRIL hanıma teşekkür ediyorum, tekrar ve tekrar geceleri yakmak üzere görüşeceğiz bebeğim.. 

Bir süredir forumdan uzak kaldım, ancak @BUSE PIRIL hanımdan uzak kalamadım)) . Bende tatlı bir bağımlılık yaptı