- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu doksan sekizi tekrar okumak için sizinle okumaya başlayabilirim
98 gören kim
10 numara 5 yildiz. Toplayinca 98 yapar. Yani ne demek bu. Yerim seni bebekkkkkk.
Bak bak doyulmuyor ya ..
Bana bayılan beylere bende bayılıyorumBu kadına bayılıyorum
10 dakikadır bakiyorum daha 98'i göremedim![]()
Ben sana okumayı da sayı saymayı da tekrar öğreteceğimBu doksan sekizi tekrar okumak için sizinle okumaya başlayabilirim
98'den başlayıp aşağıya doğru say bebeğim98? Ben sadece sütun gibi bitmeyen bacaklar görüyorum
Göz rengin çok güzelmiş bebeğimYeşil gözlerim kamaştı adeta❤❤❤
Zaten tam olarak görmen için çok çok yakında gelmen gerek yavrum biraz daha yaklaş göreceksinBen tam goremedim. Yakına hatta çok yakına gelip bakmam lazım![]()
Sen o afeti görmeye devam et bebeğim98 gören kimOrada bir afet var ben onu görüyorum❤
Sabahtan beri topluyorum ama nasıl 98 yaptığını bulamadım bu iki sayının10 numara 5 yildiz. Toplayinca 98 yapar. Yani ne demek bu. Yerim seni bebekkkkkk.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanırım haklısın canım kimse 98' görmüyor artık nereye bakıyorsanız ben bilmiyorum98 e brakanmi varki guzelligin basimizi dondurdu okuma yazmayi unuttum![]()
Çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindimEfsaneviii bi pozzz olmuşş![]()
Beğenmek çok hafif bi tabir kaçıyor maalesefÇok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim![]()
İki duble viskiden sonra matematik kolaylasiyor, anlatirim ben sana bebekkkk.Sabahtan beri topluyorum ama nasıl 98 yaptığını bulamadım bu iki sayınınsanırım matematik senin kadar iyi değil bi ara gelse matematik dersi ver bana
Yeeee beni bebekkkkk![]()
Kusursuz güzelliğeEee nereye bakıyorsunuz ki...![]()
Ben orda başka bir rakam görüyorum ya fıstığım acaba ne
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!