Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ajda Hanım ile doruklara çıktım

tolgaoktay17 Çevrimdışı

tolgaoktay17

Normal Üye
15 Haz 2021
47
76
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevgili Ajda hanım ile salı akşamı için randevulaştık. Sağolsun hemen okeyledi. Ancak bilginiz olsun 2 doz aşısı olmayanı kabul etmiyor ve bence olumlu bir detay. Neyse dayandım kapısına, öyle bir hazırlanmışki sanki uzaklardan sevgilisi geliyor , sexy etekler , jartiyerler, file çoraplar, topuklular. Girer girmez ağır tahrik yani. Biraz sohbet muhabbet derken benden önce davranıp olaya sert şekilde girmesi efsaneydi. Dirty talk eşliğinde başladığı oralda resmen içimi çekip aldı. Sonrası yine aynı sertlikte devam etti ve gerçekten kendisi de sert seviyor ve bundan çok keyif alıyor. Olgun milf deneyimi yaşamak tam olarak budur. Çok keyif aldım. Bir sonraki randevuyu şimdiden oluşturmaya başladım bile.

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
445
518
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

Waga Çevrimdışı
31 Eki 2018
30
15
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylar için çok teşekkürler mavilik ve seans bilgisi almamız mümkün mü?

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevgili Ajda hanım ile salı akşamı için randevulaştık. Sağolsun hemen okeyledi. Ancak bilginiz olsun 2 doz aşısı olmayanı kabul etmiyor ve bence olumlu bir detay. Neyse dayandım kapısına, öyle bir hazırlanmışki sanki uzaklardan sevgilisi geliyor , sexy etekler , jartiyerler, file çoraplar, topuklular. Girer girmez ağır tahrik yani. Biraz sohbet muhabbet derken benden önce davranıp olaya sert şekilde girmesi efsaneydi. Dirty talk eşliğinde başladığı oralda resmen içimi çekip aldı. Sonrası yine aynı sertlikte devam etti ve gerçekten kendisi de sert seviyor ve bundan çok keyif alıyor. Olgun milf deneyimi yaşamak tam olarak budur. Çok keyif aldım. Bir sonraki randevuyu şimdiden oluşturmaya başladım bile.
Paylaşım için teşekkürler... (y)

Sancorra Çevrimdışı

Sancorra

Normal Üye
2 Nis 2021
38
100
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler güzel paylaşım içini.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar