- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kamu spotu
Yolda otele giderken köpekler takıldı peşimee
Evet haklısın canımKamu spotu
Kalitesiz kot almayın aldırmayın!
Gece karanlıktı göremedim...pitbull mu saldirdi yoksa![]()
Şu marka olayını gelince açıcam sana tekrar o zaman hatırlayacak mısın bakalımEvet haklısın canımbı markamız bile yok ki
![]()
Ben o köpekleri varya kısırlaştırırım fıstığımYolda otele giderken köpekler takıldı peşimee![]()
kopek bile kimi isiracagini biliyorGece karanlıktı göremedim...ama olabilir büyükkk bir köpekti...
![]()
Benim hafızam iyidirŞu marka olayını gelince açıcam sana tekrar o zaman hatırlayacak mısın bakalım![]()
Hangi birini kısırlaştırcaksın ki okadar çok yaniBen o köpekleri varya kısırlaştırırım fıstığımKütahya lı hacı amca gibi oldum
![]()
Onu yine marka konusunu açmandan anladım canımBenim hafızam iyidir![]()
Aman allahım hemen acilen çıkarılması lazım hemencecik
O güzel bacaklarına kot pantolununuz bile dayanamamış Cansel hanım
Yaaa sen bnm cekicimi vermezsen öyle olur işte
Sonra yenisini nasıl alcam kiiiBoşver tamamla sen iyice yırt![]()
Aslında ısırılcak et yok ama azcık var oda ancak banakopek bile kimi isiracagini biliyor![]()
Tahmin ettim zaten muhhabetimizi unutmadığınızıOnu yine marka konusunu açmandan anladım canımeh kültürlü kitap okuyan insan başka oluyor
![]()
Yanımda yetek pantolon yok...Aman allahım hemen acilen çıkarılması lazım hemencecik![]()
Siz öyle diyorsanız öyledirdayanamamış cazibeli güzelliğinize cansel hanım cım
Yolda köpekler takıldı peşimee
Pantolon mu dayanamadı yoksa kilo mu aldım acabaO güzel bacaklarına kot pantolununuz bile dayanamamış Cansel hanım![]()
Betegim senin ahın mi tuttu beniYaaa sen bnm cekicimi vermezsen öyle olur işte![]()
Evet...çok seviyorumseviyorsun yırtık pantolonları. Ama ben yine beyazı daha çok beğendim.
Vallaa aklıma gelmiyor değil yaniii onuda giyerim yakındaNeredeyse çuval giyse yakışacak bu güzel kadına![]()
Olur neden olmasınyenisini alsam , eskisini de beraber yırtsak![]()
Burda sanırım haklısınCanselciğim seni hep kazıklıyorlar kotun yarısını veriyorlar, yırtık veriyorlar
beraber tam bir kot almaya gidelim seninle
Yarın sabah ilk işim senin çekicini yollamak olcakTabi canim![]()
Sizin de hep içinizde kötülük var yaaaYırtılması bizim işimize gelir![]()
Iyi olurYarın sabah ilk işim senin çekicini yollamak olcak![]()
Hahaaa doğru...hiç düşünmemiştimÇarşaf var![]()
Yazarim bakYaz artık şu adresini bana betegimmözelden
![]()
Pantalonu bırakıp kaçsaydın keşkeYolda otele giderken köpekler takıldı peşimee![]()
Onu bırakıp nasıl kaçayım çırılçıplak çünkü...şey altımda da birsey yoktuPantalonu bırakıp kaçsaydın keşke![]()
Sanat için soyunuyorum dersin sendeOnu bırakıp nasıl kaçayım çırılçıplak çünkü...şey altımda da birsey yokturezillik yani
![]()
Hahaaa doğru...hiç düşünmemiştimçarşafı sararız etrafima oda bir fantazi olur
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!