Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Amatör ruhlu güzellik

Ormantik Çevrimdışı
3 Eyl 2020
109
142
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzellikle tanışma fırsatı yakaladım iyi ki de yakalamışım. Geçtiğimiz günlerde outcall olarak görüştüm. Biraz gecikmeli gelse de sorun @EMEL değil benim yer ayarlama sorunumdan kaynaklıydı.
Emel'den bahsedecek olursak ilg karşılaşmasından uğurlama anına kadar güler yüzlü amatör ruhlu bir fıstık o haberiniz olsun. Fotoğraflarda ne görüyorsanız canlı halinde fazlasını bulacaksınız. İlk çekingenliklerden sonra düzgün iletişim kurarsanız sizi memnun etmek için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. İlk çekingenliğin sebebini de geçmişte yaşadığı bir dolandırılma hadisesine bağlıyorum. Onun trawması üzerinde. Ama anlattığım gibi siz iletişimi sağlıklı kurarsanız birlikteliğiniz sizi zirvelerde hissetirir haberiniz olsun. Kendisi temiz Karşısındaki kişide de iyi iletişimin yanında bunu bekliyor. Bunu sağlayın ve uçuşa geçin. Amatör ruhlu dedim ya ilk tanışma da acemilikler hafif çekingenlikler olabiliyor bunları aşıp o güzelliğin derinliklerinde seyir etmek sizin elinizde. Ben memnun kaldım. Tekrar görüşür müyüm? Elbette.
Tabi kendiside arzu ederse.

phosphoreschence Çevrimiçi
14 Eki 2019
947
1,873
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım ve anlatım için teşekkürler.Emelle temmuz ayında yoğun bir zamanımda bende görüştüm.Düzgün,iyi biri,fiziği kalçaları hoş.Sizin memnuniyetiniz için elinden geleni yapıyor..Yurt dışında olduğum içim yazamamıştım.Tavsiye edilir şiddetle

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,606
2,494
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzellikle tanışma fırsatı yakaladım iyi ki de yakalamışım. Geçtiğimiz günlerde outcall olarak görüştüm. Biraz gecikmeli gelse de sorun @EMEL değil benim yer ayarlama sorunumdan kaynaklıydı.
Emel'den bahsedecek olursak ilg karşılaşmasından uğurlama anına kadar güler yüzlü amatör ruhlu bir fıstık o haberiniz olsun. Fotoğraflarda ne görüyorsanız canlı halinde fazlasını bulacaksınız. İlk çekingenliklerden sonra düzgün iletişim kurarsanız sizi memnun etmek için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. İlk çekingenliğin sebebini de geçmişte yaşadığı bir dolandırılma hadisesine bağlıyorum. Onun trawması üzerinde. Ama anlattığım gibi siz iletişimi sağlıklı kurarsanız birlikteliğiniz sizi zirvelerde hissetirir haberiniz olsun. Kendisi temiz Karşısındaki kişide de iyi iletişimin yanında bunu bekliyor. Bunu sağlayın ve uçuşa geçin. Amatör ruhlu dedim ya ilk tanışma da acemilikler hafif çekingenlikler olabiliyor bunları aşıp o güzelliğin derinliklerinde seyir etmek sizin elinizde. Ben memnun kaldım. Tekrar görüşür müyüm? Elbette.
Tabi kendiside arzu ederse.
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar