DeadFish
Normal Üye
- 21 Ağu 2021
- 12
- 58
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
13 Haziran günü Ceylin hanım ile randevulaşmıştık, kendisini 1 senden daha fazladır Twitter'da takip ediyordum ve çok heyecanlı bir şekilde görüşme anını bekliyordum. İlk olarak saat 14 gibi buluşalım diye konuştuk ama daha sonra kendisi ailem ile karşıya gitmem gerekiyor, akşam 18-19 gibi görüşme yapsak olur mu dedi, ilk başta zor olduğunu söyledim ve 14 de anlaştık ama daha sonra ben işlerimi yola sokunca akşam boşa çıktım, akşam da görüşebiliriz isterseniz dedim ve akşama aldık görüşmeyi. Otel odası tutmadan önce kendisinin rahat edeceği otelleri sordum ve ne hikmetse veya şansım varmış ki hepsi o gün için dolu çıktı, otelfiyat.com'un önermesi ve Ceylin hanımın da onaylaması ile Beylikdüzünde ki world point hotel de oda tuttum 600 küsür liraya. Akşam olduğunda Ceylin hanım geliyorum dedi, arabayı park ediyorum dedi. Benim odam otelin girişine bakıyordu ve kimsenin girdiğini görmedim, Ceylin hanım kapının önündeyim açar mısın dedi, açtım kimse yoktu, yanlış yerde misiniz acaba dedim, kendisi otelin adını yazarak burası değil mi dedi, evet ama kimse yok kapıda dedim. (Bu yazışmalar çok anlık ve hızlı oluyor) Sonra Ceylin hanım benim ile kafa mı buluyorsun diyerek beni yalancı durumuna düşürdü, telefon ile bağlanıyorum açmıyor kimse diyor ama telefon çalmadı ve telefon gayet iyi çalışıyordu, Ceylin hanıma odanın içinden video çektim odanın kartınında olduğunu ama muhtemelen videoya bile bakmadı, aşağı ineyim isterseniz dedim ve bana sadece yalancı ve terbiyesiz olduğumu söyledi, görüntülü arayın isterseniz diyorum ama nafile, kendisi hızlı hızlı yazıyor ve güya vaktini çalmama rağmen hiç bir kanıtımı kabul etmeden beni engelliyor. Sabah otelden ayrılırken özellikle sordum gelen oldu mu diye, hayır kimse gelmedi dediler.