- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam asker bekle orda geliyorum en güzel yeri bulEn yeşil en güzel tepenin orada emirlerinizi bekliyorum komutanım![]()
yakın korumanız olmak isterim
dimdik selamlıyoruz seni
Akşam içtiması buysa yat içtimasını düşünemiyorum
Emir erin geldi büyük afet
Onun için sınava girceksinizyakın korumanız olmak isterim![]()
Birazdan oda geliyor bekleyin birazdan aticam yat istimasiınıAkşam içtiması buysa yat içtimasını düşünemiyorum![]()
Orasını siz düşünün artıkBeraber bu güzellikle nasıl nöbet tutulur yaaaa![]()
İçtima nerde alınacak geldik ama
Şapkan yamuk asker çok mu acele ettin hazırlanırkenHizaya geçtim![]()
Kep o komutanım ama şapka değilŞapkan yamuk asker çok mu acele ettin hazırlanırken![]()
İşte beni düşündüren de bu zaten ben sizin gibi yakışıklı askerlerle ne yaparım işte ozaman sizin askerlik hiç bitmezsenin gibi komutanim olsun omur boyu askerlik yapmaya raziyim![]()
İyimi kötümü bilemedim.... Önür boyu olursa...İşte beni düşündüren de bu zaten ben sizin gibi yakışıklı askerlerle ne yaparım işte ozaman sizin askerlik hiç bitmez♥
![]()
Çikarcam ben seni operasyona bakalım bir daha geri dönüyormusun o operasyondanKomutanım sizinle operasyona çıkmamız lazım mutlaka![]()
1500 az değil mi yeter mi senceHiç bitmeyen bir içtima.. böyle bir komutanım olsun şafak 1500 olsun fark eder mi..zoruna gidenin borusuna gitsin![]()
Dönülmez akşamın ufkundayim.Çikarcam ben seni operasyona bakalım bir daha geri dönüyormusun o operasyondan![]()
Efendim bebitom...güzel düşüncen için çok teşekkür ederim bebitom benimCanselll
Benim tanıdığım partnerler arasinda en güzel giyinen ve kendine yakişani bulan...Sorunsuz,hoşsohbet ve beyaz kadın...Cansel![]()
Şah baştan say asker yüksek sesleSağ baştan sayasım geldi bir an
Hahaaa teşekkür ederimDönülmez akşamın ufkundayim.
Sende yanimda olursan ,,,,,,![]()
Orasını bir araya gelince söylersin iyi ve ya kötüİyimi kötümü bilemedim.... Önür boyu olursa...![]()
Ben nerden bileyim yaa askelik mi yaptım benKep o komutanım ama şapka değil![]()
![]()
![]()
Bekleyin söylücem acele yok ♥♥İçtima nerde alınacak geldik ama![]()
Emredersiniz komutanım. BiiiiirŞah baştan say asker yüksek sesle![]()
Sınava sok beni bebeğimOnun için sınava girceksiniz♥
![]()
AynenŞapkan yamuk asker çok mu acele ettin hazırlanırken![]()
Aaaa sen ilk sırada mısınEmredersiniz komutanım. Biiiiir![]()
Komutan için herşey yapılırsenin gibi komutanım olsun tezkere bırakır kalırdım orduda![]()
Böyle komutanla her savaşa giderim
Savaşa hayırBöyle komutanla her savaşa giderim
Sizinle savaşmak sevişmek gibidir zaten komutanımSavaşa hayır(güzel sevişmelere )☺☺
Öyle midir sizceSizinle savaşmak sevişmek gibidir zaten komutanım
Bence öyledir ilk görüşmemiz de bu savaşı başlatacağız ❤❤❤❤Öyle midir sizce![]()
Görüşmek üzereOzaman en kısa zamanda bekliyorum ❤![]()
Çok güzel içtima alıyorsunuz komutanım
Teşekkürler evet herkes öyle söylüyorÇok güzel içtima alıyorsunuz komutanım
Emret komutanın olde ölelim sık de sıkalim
Yok ölmeyin de sıkmayın da siz beni sevin yeterEmret komutanın olde ölelim sık de sıkalim![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!