Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylarca beklemeye bile değer...

cansilver333 Çevrimdışı
31 Tem 2022
14
68
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisinden yaklaşık üç haftadır randevu almaya çalışıyorum ama şansızlıklardan dolayı ancak dün görüşebildik. Bunun ilk görüşme olmasından dolayı ekstra bir çekingenlik söz konusuydu ilk başta ama konuştukça bu geçti ve çok samimi bir sohbetimiz oldu.

Kendisi çok naif biri ve ilginç bir şekilde sürekli tebessüm eden büyülü bir yüze sahip. Bir an bile kendimi ona bakmaktan alıkoyamadım.

Bu arada kendisi itaatkar bir yapıya sahip, sizin onu yönlendirmenizi bekliyor ve size o kadar iyi geri dönüş sağlıyor ki büyülenmemek elde değil. Belki de yıllarca içimde bastırdığım ve kendime bile itiraf edemediğim bazı hard arzularımı kıvılcımlandırmış olabilir. BDSM ye ilgim oluşacak gibi adım adım ve tabi ki bu bir günde olacak bir şey değil ama içimde bazı duygular alevlenmedi dersem yalan olur.

Bana o kadar iyi geldi ki dün bunu kelimelerle ifade edemem. Onu tanıdığım için çok mutluyum ve kendisi bana şans verdiği sürece sürekli kendisiyle görüşmeyi çok isterim.

Bana bu şansı verdiği için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Sevgilerle😘

Son düzenleme:
Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
110
169
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisinden yaklaşık üç haftadır randevu almaya çalışıyorum ama şansızlıklardan dolayı ancak dün görüşebildik. Bunun ilk görüşme olmasından dolayı ekstra bir çekingenlik söz konusuydu ilk başta ama konuştukça bu geçti ve çok samimi bir sohbetimiz oldu. Kendisi çok naif ve tatlı biri ve ilginç bir şekilde sürekli tebessüm eden büyülü bir yüze sahip. Bir an bile kendimi ona bakmaktan alıkoyamadım. Bu arada kendisi itaatkar bir yapıya sahip, sizin onu yönlendirmenizi bekliyor ve size o kadar iyi geri dönüş sağlıyor ki büyülenmemek elde değil. Belki de yıllarca içimde bastırdığım ve kendime bile itiraf edemediğim bazı hard sex arzularımı kıvılcımlandırmış olabilir. BDSM ye ilgim oluşacak gibi adım adım ve tabi ki bu bir günde olacak bir şey değil ama içimde bazı duygular alevlenmedi dersem yalan olur. Bana o kadar iyi geldi ki dün bunu kelimelerle ifade edemem. Onu tanıdığım için çok mutluyum ve kendisi bana şans verdiği sürece sürekli kendisiyle görüşmeyi çok isterim.

Teşekkürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,600
2,487
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisinden yaklaşık üç haftadır randevu almaya çalışıyorum ama şansızlıklardan dolayı ancak dün görüşebildik. Bunun ilk görüşme olmasından dolayı ekstra bir çekingenlik söz konusuydu ilk başta ama konuştukça bu geçti ve çok samimi bir sohbetimiz oldu. Kendisi çok naif ve tatlı biri ve ilginç bir şekilde sürekli tebessüm eden büyülü bir yüze sahip. Bir an bile kendimi ona bakmaktan alıkoyamadım. Bu arada kendisi itaatkar bir yapıya sahip, sizin onu yönlendirmenizi bekliyor ve size o kadar iyi geri dönüş sağlıyor ki büyülenmemek elde değil. Belki de yıllarca içimde bastırdığım ve kendime bile itiraf edemediğim bazı hard sex arzularımı kıvılcımlandırmış olabilir. BDSM ye ilgim oluşacak gibi adım adım ve tabi ki bu bir günde olacak bir şey değil ama içimde bazı duygular alevlenmedi dersem yalan olur. Bana o kadar iyi geldi ki dün bunu kelimelerle ifade edemem. Onu tanıdığım için çok mutluyum ve kendisi bana şans verdiği sürece sürekli kendisiyle görüşmeyi çok isterim.

Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

packistanbul Çevrimdışı
4 Eyl 2022
1
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok içten ve bilgilendirici paylaşım, teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar