Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme AYLİN İstanbul ile Perfect Deneyim

concepciondelchile Çevrimdışı
16 Kas 2021
64
604
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde, kuşlu siteden uzun süredir takip ettiğim, @Aylinistanbul44 Aylin ile çok keyifli bir gece geçirdim.

DM'den sorunsuz yazışıp randevulaştığımız gibi, görüşme saatini beklerken yine her zamanki gibi çok heyecanlıydım. Odadan içeriye, fotoğraflarındaki gibi hatta daha tatlı ve daha güzel bir hanımefendi girdi. Kendisi canayakın, enerjisi yüksek bir afet. Muhabbet koyulaştıkça aradaki enerji de arttı, derken libido tavan yaptı.

Çok iyi bir ön sevişme, karşılıklı oral, yüksek performans ve pozisyon zenginliğiyle dolu seans sonrası kendimi kaybettim.

Çok teşekkürler @Aylinistanbul44 Aylin.

Son düzenleme:

yestiz

Normal Üye
21 Tem 2022
31
42
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirme için teşekkürler, twitterını bulamadım. profil linkini atabilir misiniz?

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,228
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde, kuşlu siteden uzun süredir takip ettiğim, Aylin İstanbul ile çok keyifli bir gece geçirdim.

DM'den sorunsuz yazışıp randevulaştığımız gibi, görüşme saatini beklerken yine her zamanki gibi çok heyecanlıydım. Odadan içeriye, fotoğraflarındaki gibi hatta daha tatlı ve daha güzel bir hanımefendi girdi. Kendisi canayakın, enerjisi yüksek bir afet. Muhabbet koyulaştıkça aradaki enerji de arttı, derken libido tavan yaptı.

Çok iyi bir ön sevişme, karşılıklı oral, yüksek performans ve pozisyon zenginliğiyle dolu seans sonrası kendimi kaybettim.

Çok teşekkürler Aylin İstanbul.
paylaşım için teşekkürler

22 Ağu 2021
50
33
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde, kuşlu siteden uzun süredir takip ettiğim, Aylin İstanbul ile çok keyifli bir gece geçirdim.

Çok teşekkürler Aylin İstanbul.
Görüşmelerinde seans sınırımı var mı? Rica etsem bilgi verebilir misiniz

Kendisine de sorarım ancak bir görüşen olarak sizin yorumunuz daha değerli olacaktır.Teşekkürler

burakeray

Normal Üye
12 May 2021
28
38
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdan ayrılmış sanırım. Twitter hesabı da kapalı

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar