- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevmek ne kelime bayılırım. Kombin şahane. Halhal da ince bilekte hoş durmuşSizde beni severmisiniz
Anlık
![]()
Bence beni bilirsinSizde beni severmisiniz
Anlık
![]()
Ben daha çok severimSizde beni severmisiniz
Anlık
![]()
YesssssKola takılanı ayağamı taktın yoksa![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimSevmek ne kelime bayılırım. Kombin şahane. Halhal da ince bilekte hoş durmuş
Çok dikkatlisin ayrıcaSevmek ne kelime bayılırım. Kombin şahane. Halhal da ince bilekte hoş durmuş
Bende seni çok severim bebişkoayrıntıları severim severken bayılırım .hele ayrıntı sen olunca kalbim sevinçten yerinden fırlar
![]()
Siz biraz yakınlaştırın artıkBiraz uzak olsa da....... güzel fotoğraf..
Sonumda beni İzmire getireceksiniz...
Ayrıntı seven kadını çok severim. İnce düşüncelidir, yaşadığı mekânı, sevdiği insanları da güzelleştirir hem görsel hem ruhsal anlamdaSizde beni severmisiniz
Anlık
![]()
Bende bendeSizde beni severmisiniz
Anlık
![]()
O benden değil, dikkatleri üzerine çeken bir afet olunca öyle oluyorÇok dikkatlisin ayrıca![]()
Sen İzmir de boşluğu asla doldurulamayacak bir kalesin... Güzelliğinle, kalbinle, tatlılığinla, seksiliğinle bir tanesin, seninle tanışıp da seni sevmemek imkansız... İyiki varsın tatlı kadınSizde beni severmisiniz
Anlık
![]()
Teşekkürler bende ayrıntılara dikkat eden partnerleri çok severimAyrıntı seven kadını çok severim. İnce düşüncelidir, yaşadığı mekânı, sevdiği insanları da güzelleştirir hem görsel hem ruhsal anlamda![]()
Canımsın teşekkür ediyorumO benden değil, dikkatleri üzerine çeken bir afet olunca öyle oluyor
Canım benim çok teşekkür ediyorumSen İzmir de boşluğu asla doldurulamayacak bir kalesin... Güzelliğinle, kalbinle, tatlılığinla, seksiliğinle bir tanesin, seninle tanışıp da seni sevmemek imkansız... İyiki varsın tatlı kadın![]()
Sizde beni severmisiniz
Anlık
Cansel hanımın farkı tarzı
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!