- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hay Allah nasıl battı fıstığım dur gelip çıkarayım dişlerimle
Valla güzel cila yapmamışlarr tahtayaHay Allah nasıl battı fıstığım dur gelip çıkarayım dişlerimle⚘⚘
Valla güzel cila yapmamışlarr tahtayatamam hadi gel bekliyorum
![]()
Başka yer bulamadn mi oturacak ya
Kıyamam ooo popişe pamuk gibi popişe güzel bir masaj yapmak lazım şimdi
Sağ mi, sol mu? Bana göre cevap verirsen karışıklık olmasın. Niye sordum ben de bilmiyom.
Hemen bi öpücük pansumanı doggy tedavisi aşırı iyi gelir
Müthiş Cansel hanım. Yine izmir yanıyor
Buyrun afiyetle yiyebilirsinizne güsel popis o canselcim yenilir))
Diyorsun yani senin popiş zarar görmezSeni kimi kandırıyorsun? Senin popo taş gibi. Kıymık zarar görmüş olmasın?
Pardon anladım. Uzun zamandır gelmiyorsun diye gizli mesaj.![]()
Yaaa ne yapayım biraz değişiklik olsun dedim hata mı yaptımBaşka yer bulamadn mi oturacak ya![]()
Kıyma zaten bebeğim zaten sen kıyamazsınnnnKıyamam ooo popişe pamuk gibi popişe güzel bir masaj yapmak lazım şimdi
Bilmem artik hatami degilmi anlarizYaaa ne yapayım biraz değişiklik olsun dedim hata mı yaptım![]()
Kıyamam tabi kide güzellik masaj sözüm olsun ilk buluşmayaKıyma zaten bebeğim zaten sen kıyamazsınnnnvalla masaja hayır demem
![]()
Bebeğim okşarsan daha çok batar kiii ozaman iğne lazım onu cikarmak içinokşaya okşaya çıkarırdım onu
Sana göre sağ bana göre sol...bebekkk karışıklık yok bebeğimSağ mi, sol mu? Bana göre cevap verirsen karışıklık olmasın. Niye sordum ben de bilmiyom.![]()
Hmmm olabilir bir düşüneyim bakayımHemen bi öpücük pansumanı doggy tedavisi aşırı iyi gelir![]()
kiymik bile kime batacagini biliyor![]()
TeşekkürlerMüthiş Cansel hanım. Yine izmir yanıyor![]()
Evet dikenli gül çok dikenliydigül sapıyla mı vurdular yoksa kıyamam
Neyse gelince anlarız artık onundaBilmem artik hatami degilmi anlariz
Canımsın yaa teşekkürler bebeğimkıyamam sana prenses, ben çıkarırım ellerimi kullanmadan![]()
Varrrr...olmaz mı gelicem evet bir İstanbul planım varİstanbul a gelme planınız yok mu![]()
ozaman en kısa zamanda buluşuyoruzKıyamam tabi kide güzellik masaj sözüm olsun ilk buluşmaya![]()
Haberimiz olursa harika olurVarrrr...olmaz mı gelicem evet bir İstanbul planım var![]()
Demekki neymiş bazen bir kıymık bile çok şanslı olabiliyormuş.Bir kıymığın yerinde olmak isteyecegimi hiç düşünmezdim.
Amaa amaa kıyamam ben sana bebeģim hemen geliyorum yanına kıymığı çıkarmaya nerdeydi şu yağ ile çımbız
İnşallah canım unutmak mı senle ilgili birşeyiozaman en kısa zamanda buluşuyoruzunutma ama
![]()
Giderken sağda, gelirken solda kaliyoooo, tamam.Sana göre sağ bana göre sol...bebekkk karışıklık yok bebeğimben çok iyi biliyorum
![]()
Merak etmeyin paylaşım yapicam gelmeden önce takipte kalınHaberimiz olursa harika olur![]()
Kıymık deyip geçmemek gerek haklısınızDemekki neymiş bazen bir kıymık bile çok şanslı olabiliyormuş.Bir kıymığın yerinde olmak isteyecegimi hiç düşünmezdim.![]()
Gelince gostercem bebeğim nerde olduğunuAmaa amaa kıyamam ben sana bebeģim hemen geliyorum yanına kıymığı çıkarmaya nerdeydi şu yağ ile çımbız![]()
Bende öyle düşünmüştüm unutmasınİnşallah canım unutmak mı senle ilgili birşeyi![]()
Evet bebekkkGiderken sağda, gelirken solda kaliyoooo, tamam.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!