Merhaba Okumadan bana ulaşmayın lütfen
Forumdan olduğunuzu belirtin

Referansınızı en başta belirtin lütfen ev görüşmesinde bu detay çok önemli.
Ben İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi Suadiye'den Buse Pırıl.
27 yaşındayım boyum 163 kilom 50
Beyaz ten ela gözler pürüzsüz sıkı bir vücuda sahibim.
Güzel,bakımlı ve eğitimli size en iyi hizmet verebilecek kapasitedeyim.
30 ve 50 yaş sınırım var.
( 45 yaş üstü referans dahi olsa otelde görüşüyorum

)
Bağdat Caddesi Suadiye gibi güzel ve güvenli bir yerde nezih bir binada giriş çıkış rahat kolay konum her türlü ulaşımla gelebileceğiniz bir lokasyonda yaşıyorum.
EVİME GELDİĞİNİZDE
Sizi sade ama şık kıyafetlerimle ve her zaman temiz bakimli mis gibi kokan fönlü örgülü yada topuz saçlarımla karşılıyorum.
Pandemi nedeniyle sizden içeri girmez dezenfekte olmanızı rica ediyorum maskenizi çöp kovasına atıyorsunuz hemen el yüz yıkamanızı rica ediyorum. Ağız bakimi ÖNEMLİ banyoda ayna önünde olan mavi suyu tek kullanimlik bardaga doldurup agiz bakiminizi yapmanizi istiyorum. Dustan çıkınca tek kullanımlık terlikler ile çıkıyorsunuz

ve tanışma sohbet başlıyor kahve ikram ediyorum.
Evimde herşey tek kullanımlık;
banyo havlusu
su bardağı
kahve bardağı
terlik
klozet kapağı örtüsü
duşta erkek duş jeli hijyen benim için hep birinci sırada gelmiştir. Evim büyük geniş yeşillikler içinde ferah bir ev 7/24 pencereler açik surekli hava alıyor. Duşlarımızı alıyoruz ve odama geçiyoruz her beraberlik öncesi ve sonrası duş şart. Evden çıkarken size yeni maske veriyorum önceliğim sağlık hijyen ve mutluluk

Sokakta ispark var ve ücretli otopark var.
Evim rahat huzurlu güvenli ve temiz kendi eviniz gibi rahat edeceksiniz. 3 günde bir temizleniyor.
Otel tutma stresi yok kimlik problemi yok ekstra otel için cebinizden paralar çıkmıyacak. Ev açıp hizmet vermek gibi bir lüksü sunarken lütfen pazarlık etmeyiniz
OTELE GELDİĞİMDE
En az iki saatlik geliyorum odaya girer girmez dezenfekte oluyorum ellerimi yıkayıp antiseptik solüsyonumu sürüp tanışmak için sohbete başlıyorum.sigara kullanmıyorum.
Duşumuzu alıp keyifli bir geceye başlıyoruz.

1 saat tek seans 700 tl
2 saat iki seans 1400 tl
3 saat üç seans 2100 tl
4 saat dört seans 3000 tl
GECELİK otel
6 saat 3500 tl
Taksi
Anadolu 100 tl
Avrupa 200 tl
Şehirdışı tek gece 3500 tl uçak bileti ve taksi ücretleri size ait . 1000 tl de ön ödeme alıyorum.
Sadece 5 yıldızlı otellere geliyorum.

YAPTIKLARIM
Tanışma sohbet birer kahve ön sevişme condomsuz oral doggy style cow girl ve sevdiğiniz pozisyonlar .
YASAKLARIM
Anal yok Condomsuz ilişki yok çiftlerle görüşme yok .

Genital siğil varlığı olan kişilerle ilişkiye girmiyorum lütfen tedavinizi olun.Oral yaparken fark edersem görüşmeyi bitiririm ücretimide alırım lütfen duyarlı olalım. Birbirimizin vaktini almayalım.

Genital bölgede kıl tüy olanlarla ilişkiye girmiyorum temizlik sağlıktır.
Ve aşağıda paylastigim bitkisel genital bölge temizleyicisini bende duş alirken kullanmanizi rica ediyorum daha hijyenik bir iliski olacaktır
GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*
www.forumzamparalar537.xyz/forums/buse-piril-referanslarim.1638/
Sevgiler PARTNER BUSE PIRIL
İletişim:
0530 484 2808
[email protected]