- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tamamen büyüleyici bir cansel ulusoy güzelliğiBir Marilyn Monroe gibi eteğimiiz uçmuyor kiii bizde kendimiz tutalım
![]()
Çok teşekkür ederimtamamen büyüleyici bir cansel ulusoy güzelliği
Hahaaa vantilatör koyarız alltanSen iste yeter ki bebeğim, ben uçurayım![]()
Üffffff, üffffffff, üfffffffff evet uçmuyo.Bir Marilyn Monroe gibi eteğimiiz uçmuyor kiii bizde kendimiz tutalım
![]()
Keşke uçsa, havalansa, sen marilyn ulusoy olsan, bizde sevinsek.Üffffff, üffffffff, üfffffffff evet uçmuyo.![]()
Bebeğim üflemekle uçmaz o etekÜffffff, üffffffff, üfffffffff evet uçmuyo.![]()
Uçması için alltan birşeylerin havalandırması gerek işte ozaman sevinirsinKeşke uçsa, havalansa, sen marilyn ulusoy olsan, bizde sevinsek.![]()
Onun yaşadığı zamanlarda sen yoktunki bebeğim yoksa eline su dökemezdiBir Marilyn Monroe gibi eteğimiiz uçmuyor kiii bizde kendimiz tutalım
![]()
Uydurdum, duma duma dum. Bi de gelirken vantilatörle ugrasmasak diyorum. Ucundan açsak yeter bana.Uçması için alltan birşeylerin havalandırması gerek işte ozaman sevinirsin
Hemen isimde uydurmuşsun![]()
Evet ben yoktum ama bu pozu herkesin dilindeOnun yaşadığı zamanlarda sen yoktunki bebeğim yoksa eline su dökemezdi![]()
Yok sen uğraşma benim evde iki tane varUydurdum, duma duma dum. Bi de gelirken vantilatörle ugrasmasak diyorum. Ucundan açsak yeter bana.![]()
Bir Marilyn Monroe gibi eteğimiiz uçmuyor kiii bizde kendimiz tutalım
![]()
Evet yaaaa, ben niye boyleyim ya.Yok sen uğraşma benim evde iki tane varsen zaten hiç uğraşmayı sevmezsin
![]()
Valla bebek ben seni bi alıştıramadım yaaa ne diyimEvet yaaaa, ben niye boyleyim ya.En cok sevindiğim şey kumandanin keşfinden sonra doğmak.
![]()
Hemende bulmuş bak yaaaa
Bencede sanırım uçurma zamanı geldiEn kısa zamanda uçurmak dileğiyle![]()
Sen oldun mu hemen bulurum bebeğim, senin meraklınım benHemende bulmuş bak yaaaasende ne kadar meraklısın benim eteğimi uçurmaya
![]()
Çok tembelim ben ya, vantilatör getir sana surprizim var desen, boşver pijama esofman olur derim.Valla bebek ben seni bi alıştıramadım yaaa ne diyim
Öyle bir süreç varmı yaa![]()
ne yapsa yakışır lafını senin için söylemişlerBir Marilyn Monroe gibi eteğimiiz uçmuyor kiii bizde kendimiz tutalım
![]()
O birrr Cansel Monroe.Bir Marilyn Monroe gibi eteğimiiz uçmuyor kiii bizde kendimiz tutalım
![]()
Evet biliyorum bebeğimSen oldun mu hemen bulurum bebeğim, senin meraklınım ben
![]()
Valla tembellsin yaa gerçektenÇok tembelim ben ya, vantilatör getir sana surprizim var desen, boşver pijama esofman olur derim.![]()
Gerçekten mine yapsa yakışır lafını senin için söylemişler![]()
Yesin seni Cansel MonroeO birrr Cansel Monroe.
Yine maşallah.![]()
Rica ederim tatlım benimEteği falan bilmem de, beni defalarca uçurduğun için binlerce kere teşekkürler hayatım![]()
OoooooBir Marilyn Monroe gibi eteğimiiz uçmuyor kiii bizde kendimiz tutalım
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!