Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bal dudak GAMZE 📸📸

5 Haz 2019
453
804
Bu cumartesi soluğu yine Gamze’nin yanında aldım. Her zamanki gibi muhteşem karşıladı. Üstündeki elbise çok seksi duruyordu. İlk kez sana giydim diyince kendimi şanslı hissettim😍😍 yatak kısmına gelince ateşli bir sevişmeyle başladı her zamanki gibi 🔥🔥 bu konuda efsane ardından aşağılara doğru inmemle beraber oral başladı 😋😋 bundan büyük haz alıyor diye bilirim.Ardından sıra ondaydı. Gamze’de oral konusunda çok iddialıdır. Dayanmak zor diyebilirim. Artık her şey hazır olunca maç başladı. Bol pozisyonlu bir maçtı. Özellikle doggy pozisyonu müthiş. Gamze’nin de en sevdiği pozisyondur🔥🔥finalde doggy olunca daha zevkli oluyor. Her zamanki gibi büyük zevk verdi. Görüşmenin üstüne de nargile keyfi yapınca daha güzel oldu. Her şey için teşekkür ederim baldudak 😘 her görüşmeden sonra iyiki seni tanımışım diyorum güzellik😘😘 daha yeni görüşmelere @Gamze 👍😍😍

Moderatör tarafında düzenlendi:
m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler güzel anlatım

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
171
195
Sevşmenize saglık fotograflrda görüşmenize ayrı bir keyif katmış her iki tarafa da tşk ederiz

324ewdsfdsf

Bu cumartesi soluğu yine Gamze’nin yanında aldım. Her zamanki gibi muhteşem karşıladı. Üstündeki elbise çok seksi duruyordu. İlk kez sana giydim diyince kendimi şanslı hissettim😍😍 yatak kısmına gelince ateşli bir sevişmeyle başladı her zamanki gibi 🔥🔥 bu konuda efsane ardından aşağılara doğru inmemle beraber oral başladı 😋😋 bundan büyük haz alıyor diye bilirim.Ardından sıra ondaydı. Gamze’de oral konusunda çok iddialıdır. Dayanmak zor diyebilirim. Artık her şey hazır olunca maç başladı. Bol pozisyonlu bir maçtı. Özellikle doggy pozisyonu müthiş. Gamze’nin de en sevdiği pozisyondur🔥🔥finalde doggy olunca daha zevkli oluyor. Her zamanki gibi büyük zevk verdi. Görüşmenin üstüne de nargile keyfi yapınca daha güzel oldu. Her şey için teşekkür ederim baldudak 😘 her görüşmeden sonra iyiki seni tanımışım diyorum güzellik😘😘 daha yeni görüşmelere @Gamze 👍😍😍

Ekli dosyayı görüntüle 52872Ekli dosyayı görüntüle 52873
Artık kaçıncı görüşmemmiz sayısını ben bile unuttum🤩😘😘😘ama her seferinde ayrı keyif aldıgım kalbi yüregi güzel adam bu güzel anlamlı paylaşımın icin teşekkür ederim 😘😘😘😘çok mutlu oldum 😘😘😘😘iyiki seni tanımışım 😘😘😘😘görüşmek üzere 😘😘😘

5 Haz 2019
453
804
Artık kaçıncı görüşmemmiz sayısını ben bile unuttum🤩😘😘😘ama her seferinde ayrı keyif aldıgım kalbi yüregi güzel adam bu güzel anlamlı paylaşımın icin teşekkür ederim 😘😘😘😘çok mutlu oldum 😘😘😘😘iyiki seni tanımışım 😘😘😘😘görüşmek üzere 😘😘😘
Bende iyiki seni tanımışım baldudaklım💋💋

Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
803
1,740
Her iki tarafa da tşk ler 🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar