Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Baş döndürücü bir nihal güzelliği

16 Şub 2021
208
270
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün Nihal hanım ile muhteşem bir görüşme gerçekleştirdim. Evi oldukça merkezi bir yerde. Kapıdan içeri girer girmez siyah fileli kıyafetiyle karşıladı beni. Çok seksi gözüküyordu. Kendisiyle uzun bir zamandır tanışıyor ve görüşüyorum. Nutkum tutulmuştu karşımdaki güzelliği görünce. Büyülenmiştim adeta. Güzel bir karşılama sonrası biraz hasret giderdik. Sonrasında duş ve kahve ikramı aşamasına geçtik. Kahvelerimizi içerken oldukça samimi ve sıcak bir sohbet gerçekleştirdik. Nihal hanım son derece cana yakın, kültürlü, kibar bir hanımefendi. Sonra yatak kısmına geçtik. Öpüşmesi, oralı ve birleşme esnası tam bir efsaneydi. Kendisi hem zevk alıyor hem de zevk veriyor. Şiddetle tavsiye ediyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum Nihal hanım.

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,221
1,032
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler. Nihal hn tanımak istediklerim listesinde hoş bir kadın. Sevişmenize sağlık ve darısı başımıza diyelim.

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
2,592
2,175
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün Nihal hanım ile muhteşem bir görüşme gerçekleştirdim. Evi oldukça merkezi bir yerde. Kapıdan içeri girer girmez siyah fileli kıyafetiyle karşıladı beni. Çok seksi gözüküyordu. Kendisiyle uzun bir zamandır tanışıyor ve görüşüyorum. Nutkum tutulmuştu karşımdaki güzelliği görünce. Büyülenmiştim adeta. Güzel bir karşılama sonrası biraz hasret giderdik. Sonrasında duş ve kahve ikramı aşamasına geçtik. Kahvelerimizi içerken oldukça samimi ve sıcak bir sohbet gerçekleştirdik. Nihal hanım son derece cana yakın, kültürlü, kibar bir hanımefendi. Sonra yatak kısmına geçtik. Öpüşmesi, oralı ve birleşme esnası tam bir efsaneydi. Kendisi hem zevk alıyor hem de zevk veriyor. Şiddetle tavsiye ediyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum Nihal hanım.
Güzel ve kısa anlatım için teşekkürler sağlıklı sevişmeler dilerim sizlere 🥰

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
120
219
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nihal hanım bitanedir ✨

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,136
2,776
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
canımsın. Güzel sözlere ve fileleri beğenmene çok sevindim. Seni kocaman kocaman öpüyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar