Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme baya bi geç oldu referans yazısı için ama geç olsun güç olmasın İncilay Hanım😍

Gecelerin Yargıcı

Normal Üye
13 Ağu 2022
46
42
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İncilay hanımla yaklaşık üç ay önce görüşme şansı yakaladım yeri Bahçeşehir de güzel bi recidanceda 2 saatlik görüşme ayarlayıp kapıya geldıgımde istedıgım liseli kostümüyle karşıladı beni o an libidom tavan yaptı zaten açık sarı saçlar mavi gözler tam bir barby bebek karşıladı beni öpüşüp saılmanın ardından salona gectık tv açık güzel müzikler eşlik edıyor bize incılay hanımın sıcak soguk ne ikram edeyim size demesının ardından Türk kahvesı istedım mutfak Amerikan mutfak kahveyi yaparken o mühteşem kalçalara bacaklara F16 füzesi gibi kilitlendim tabi file çorap lise kostümün altına çok yakışmıştı neyse kahvemızı ıctık guzeldı ellerine sağlık.Sonra yanıma yaklaşıp bi dudak teması ben duş alayım dedim beni duşa kadar getırdı tek kullanımlık havlu terlik her şey mevcut seni beklıyorım dedikten sonra ben duşumu alıp salına gectım salon da beni karsıladı ayakta birbirimize kenetlendik banyo havlumu eliyle alıp koltuğun üstüne fırlattı dudaklar müthiş ayakta sevişmemızın ardından kendımızı odada bulduk yatağa yüzüstü uzandı incilay bende üstüne doğru yumuşacık kalçalarına doğru uzanıp omuzlarından aşagıya buseler kondurarak tangasını hafif kenara ayırıp kalçalarının arasında kendımı buldum anal rimmingi çok sevdiğini kendısıne yaparken anladım benim dilim anal bölgesinde gezınırken incilayın inlemeleri be kalçalarını tokatlayıp rimminge devam etmem devam et lütfen diyerek inlemeleri incılayın harıkaydı ben rimminge devam ederken tek elıyle incilayın vajinasını okşadıgını farketttim ve iki elini geriye doğru tek elimle kelepce tarzında tuttum incılayın rimminge devam ederken o esnada incılayın inleyerek boşalması unutamıyorum muazzamdı harika bi şeydi . Sonra Kontrolü incilay hanım aldı ve güzel bi oral ve doggy pozisyonunda durum beraberlik oldu😀 yatak da uzandık biraz sonra duşumuzu alıp salona gectık bu sefer Hizmetci kostümünü giymişti ne giyse yakışıyor barbbyme. Sohbet ettıkten sonra ıkıncı seans doggy ve misyoner pozsıyonunda gozlerının içine bakarak güzel bir birliktelik gecırdık çok uzattım ve detaylı yazdım gecikmeli bi referans olduğu ıcın uzun uzun yazayım dedim herkese tavsıye ederim incilay hanımla görüşmeyen kaybeder tekrar görüşeceğim günü iple cekıyorım 🔥🔥🔥

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
709
971
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaleminize sağlık tek nefeste okudum 👏👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar