- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Su an okumaya basladim bebito❤❤❤
Kelimeler yetmez bu güzelliğe ❤
Kitap gibi kadın oku oku bitmiyor
Çevir çevir oku kitap gibi kadın derlerya işte onun cevabı karşımda
Bu kitabın yazarı ben olacağım bu gidişle, sende kitabın baş kahramanı olursun... Seninle nice buluşmalara imza atacağız birlikte...
Kitabın adı da güzelmişO kitabın adı Cansel ise oku oku bitmez. Her bir anı her bir sayfası ayrı bir tat
Off sesi buraya kadar geldi canım
Evet ben kitap okurken altını çizerek okurum daha güzel akılda kalıyor
Çok teşekkür ederim bebeğimSenin adının geçtiği her cümle heyecan, tutku ve şehvet kokar bebeğim![]()
Kitabın neresine geldin bebitommSu an okumaya basladim bebito❤❤❤
Çok teşekkür ederimHarikasınız masallardaki melekler gibi..
Çok sevinirim yapabilirsinizBu resmi çerçeve yaparım şimdi![]()
Çok teşekkürlerKitap gibi kadın oku oku bitmiyor![]()
Sende çevir çevir oku beni fındığımÇevir çevir oku kitap gibi kadın derlerya işte onun cevabı karşımda❤❤
Bunu bir iş teklifi olarak not alıyorumBu kitabın yazarı ben olacağım bu gidişle, sende kitabın baş kahramanı olursun... Seninle nice buluşmalara imza atacağız birlikte...
BitiremiyorumKitabın neresine geldin bebitomm![]()
Bunu bir iş teklifi olarak alıyor isen sen bana ne iş verirsen ver yapmaya hazırımBunu bir iş teklifi olarak not alıyorum
İnşallah canım teşekkür ederim![]()
Bende snei okumak isterim altını çizmek isterim aklımdan hiç çıkmayasın isterim amaEvet ben kitap okurken altını çizerek okurum daha güzel akılda kalıyorgüzel yorum için teşekkürler
![]()
Bitiremezsin tabiii çok kalın yapmışlar bu kitabıBitiremiyorum10 sayfa okuyorum tekrar başa dönüyorum
![]()
Bitiremezsin tabiii çok kalın yapmışlar bu kitabıbence başa dönme arkadaki sayfalar da çok heyecan var
![]()
Bazen bir başlık da okutur kitabi. Bazen de guzel bir kiyafet okutur kadini. Bazen bir gülümseme, bazen bir kelime. Ne diyom ben yaaaa, şair temel gibi.
Neden olmasınBende snei okumak isterim altını çizmek isterim aklımdan hiç çıkmayasın isterim ama![]()
Canımsın teşekkür ederim bebeğimBu forumda bir Cansel Ulusoy gerçeği var
Muhteşemin vücut bulmuş hali
Harikanın da harikası
Sevgiler
![]()
Evet öyle...harika bir Teoman şarkısı bayılırımBazen küçük bir an için…..Ömür bile verilir….
Valla ne diyorsan çok ta güzel diyonBazen bir başlık da okutur kitabi. Bazen de guzel bir kiyafet okutur kadini. Bazen bir gülümseme, bazen bir kelime. Ne diyom ben yaaaa, şair temel gibi.
Harika bir güzellik
teni harika bembeyaz çok sexsi, kırmızı da çok yakışıyor o yüzden.
bu kitabin sayfalari icine hapsedin beni
Ama kıyamam ki ben sizebu kitabin sayfalari icine hapsedin beni![]()
Çok teşekkür ederim canımteni harika bembeyaz çok sexsi, kırmızı da çok yakışıyor o yüzden.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!