Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne güzel me seksi ne ateşli bir görsel şölen ateşe davet bu olsa gerekBen olsam bende beni özlerdim![]()
Bence deBen olsam bende beni özlerdim![]()
Bende aynısını düşünüyorumBen olsam bende beni özlerdim![]()
Yemin bozdurur, nefes aldırmaz, akıl uçurur tarzında ateşli ve seksi bir güzellikBen olsam bende beni özlerdim![]()
Izlemeyı tercih etmem vücudunda gezmeyi tercih ederim rövanş yakındaBen olsam bende beni özlerdim![]()
e kaç geldefoo aklımı çelme kaçıp gelesim geliyo
uuuuuYemin bozdurur, nefes aldırmaz, akıl uçurur tarzında ateşli ve seksi bir güzellik![]()
5. günün şafağında beni bekleyin. Şafakta doğuya bakın.e kaç gel![]()
Kadın gibi kadın. Zarif, seksi, cesur...Ben olsam bende beni özlerdim![]()
Ah cok mersiiKadın gibi kadın. Zarif, seksi, cesur...![]()
Bu güzelliğe ne denir bilemedim. Yakında görüşmek dileğiyle diyeyim
tesekkur ederimmmNe güzel me seksi ne ateşli bir görsel şölen ateşe davet bu olsa gerek
tamam bekleyeyim5. günün şafağında beni bekleyin. Şafakta doğuya bakın.![]()
Saç ve vücut uyumu harika ötesi siyahta gizli bir ayrıntı eridim şuanBen olsam bende beni özlerdim![]()
cok tesekkurlerSaç ve vücut uyumu harika ötesi siyahta gizli bir ayrıntı eridim şuan
Dunyanin 8. harikasi mi diyorsunHer kıvrımında kusursuz bir güzellik, teninin her noktasında dünyanın eşsiz keşmedilmemiş güzellikleri yer alıyor..
Dokunabilir miyim?
Doğallıkla birleşen zarafet ve güçlü bir duruş. Göz alıcı bir uyum, duruşun başlı başına bir davet gibi.. Gözümü alamadım, etkileyiciliğin gerçekten büyüleyici!Ben olsam bende beni özlerdim![]()
Aman Yarabbim sen nasıl bir kadınsın Defo. Sadece fotoğrafınla bile nutkum tutuldu, görüşsek, sevişsek ne olacağım kim bilir. Bu hafta gelme planı yapmıştım, malesef plan bozuldu. Sana gelmek için Ekim sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben olsam bende beni özlerdim![]()
cok tesekkur ederimmDoğallıkla birleşen zarafet ve güçlü bir duruş. Göz alıcı bir uyum, duruşun başlı başına bir davet gibi.. Gözümü alamadım, etkileyiciliğin gerçekten büyüleyici!![]()
diyosunnnIzlemeyı tercih etmem vücudunda gezmeyi tercih ederim rövanş yakında
Ağustos başını bekle bu burada kalsındiyosunnn
mükemmel yaBen olsam bende beni özlerdim![]()
Tesekkur ederimm begenmenize sevindimmükemmel ya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!