Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Benzeri olmayan bir kız!

Lacinmert Çevrimdışı
16 Eyl 2021
52
177
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlbige hakkında referans yazmak benim için kolay değil çünkü onu sayfalarca anlatabilirim.

Ama illa da referans okuyanları çok meşgul etmeden özünde birşeyler söylemem gerekirse; son derece kibar, naif, mütevazı ve utangaç biz kız. Utangaç demem sizi yanıltmasın yatakta asla utangaç değil sadece iplerin sizde olması lazım.

Yaşına göre oldukça olgun bir hanımefendi.

Onunla olacaksanız baskın taraf siz olmalısınız, amatör bir ruhla eşlik ediyor size. Yönlendirmeyi seviyor. Onu keşif etmeniz lazım.

Biz iki kere görüştük her iki buluşmada benim için aradığımı bulduğum işte bu dediğim görüşmeler oldu.

Bu minik kızın çok güzel bir teni var, derin ve manalı gözleri. Ve sıcakcık samimi sohbeti. Kültürlü, aklı başında, kaliteli bir bebek kendisi. Benim için güzellik parçalardan oluşan bir bütünün tamamı, ilbigenin her parçasını çok beğendim elleri, ayakları, gögüşleri, bakışları, sakinliği, kokusu, enerjisi... Bütünüyle çok güzel bir kız.

Çok sıcak kanlı, samimi biri, kaprissiz ve profilinde belirttiği şartları dışında hayırı yok size her türlü ayak uyduruyor.

Benim için şuan bir numara! Kendisi kabul ettiği müddetçe her zaman bir numaram olacak gibi.

Yıllar önce kendisini bir etkinlikte görmüştüm yıllar sonra onunla olmak beni hem mutlu etti hemde hayat ne garip dedirtti.

Eğer beni gibi hard seviyorsanız, sub itaatkar bir partner istiyorsanız. Dominantsanız doğru adrestesiniz. Forumda yada başka bir platformda benzerinin kolay bulunabileceğini düşünmüyorum.

Herşey için çok teşekkürler güzellik. En yakın zamanda görüşmek üzere.

not: lütfen bundan sonraki buluşmamızda benden birşey iste :)

İLBİGE Çevrimdışı
3 Haz 2022
80
496
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ya hahaha suana kadar hakkımda yazılan ve beni en mutlu eden bir yorum bu. Cinsellik konusunda ortak zevklere sahip olduğumuz için her an çok keyifli geçiyor ve istediğin sürece de gececek tabi ki:) Senin benim için seçmiş olduğun hediyelerden memnunum ve zevkine güveniyorum🥰🙏🏻

Lacinmert Çevrimdışı
16 Eyl 2021
52
177
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya hahaha suana kadar hakkımda yazılan ve beni en mutlu eden bir yorum bu. Cinsellik konusunda ortak zevklere sahip olduğumuz için her an çok keyifli geçiyor ve istediğin sürece de gececek tabi ki:) Senin benim için seçmiş olduğun hediyelerden memnunum ve zevkine güveniyorum🥰🙏🏻
🖤 Peki o zaman bundan sonra istediğin birşey var mı sorusu olmayacak :) Zaten soruya hep hayır cevabı verecek incelikte olduğunu biliyorum artık.

İLBİGE Çevrimdışı
3 Haz 2022
80
496
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler. Kendisiyle ben de görüşmeyi çok istiyordum ama son aşamada iletişimde bir kopukluk yaşadım ve özel bir durum oluştuğunu düşünüp rahatsız etmemek adına tekrar yazmadım kendisine. Umarım ileride bu keyifli deneyiminizi benim de yaşama şansım olur 😉 çünkü yazdıklarınızı okuyupta @İLBİGE hanımı düşlememek elde değil...
Merhaba 1 haftalık bungalov kaçamağı yaptım tek basıma, ınternetten uzak kalmaya çalıştım elimden geldiğince o yuzden cok verimli iletişim kuramadım kimseyle.. Bana tekrar mesaj atma şansın var mı telegram yada twitterdan, teşekkür ederim.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlbige hakkında referans yazmak benim için kolay değil çünkü onu sayfalarca anlatabilirim.

Ama illa da referans okuyanları çok meşgul etmeden özünde birşeyler söylemem gerekirse; son derece kibar, naif, mütevazı ve utangaç biz kız. Utangaç demem sizi yanıltmasın yatakta asla utangaç değil sadece iplerin sizde olması lazım.

Onunla olacaksanız baskın taraf siz olmalısınız, amatör bir ruhla eşlik ediyor size. Yönlendirmeyi seviyor. Onu keşif etmeniz lazım.

Biz iki kere görüştük her iki buluşmada benim için aradığımı bulduğum işte bu dediğim görüşmeler oldu.

Bu minik kızın çok güzel bir teni var, derin ve manalı gözleri. Ve sıcakcık samimi sohbeti. Kültürlü, aklı başında, kaliteli bir bebek kendisi. Benim için güzellik parçalardan oluşan bir bütünün tamamı, ilbigenin her parçasını çok beğendim elleri, ayakları, gögüşleri, bakışları, sakinliği, kokusu, enerjisi... Bütünüyle çok güzel bir kız.

Çok sıcak kanlı, samimi biri, kaprissiz ve profilinde belirttiği şartları dışında hayırı yok size her türlü ayak uyduruyor.

Benim için şuan bir numara! Kendisi kabul ettiği müddetçe her zaman bir numaram olacak gibi.

Yıllar önce kendisini bir etkinlikte görmüştüm yıllar sonra onunla olmak beni hem mutlu etti hemde hayat ne garip dedirtti.

Eğer beni gibi hard seviyorsanız, sub itaatkar bir partner istiyorsanız. Dominantsanız doğru adrestesiniz. Forumda yada başka bir platformda benzerinin kolay bulunabileceğini düşünmüyorum.

paylaşim için teşekkürler

Komodor Çevrimdışı
12 Eyl 2022
62
74
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Detaylı paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar