- 26 Nis 2021
- 43
- 173
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba Forum sakinleri!
Daha önce iki kez görüştüğüm İncilay hanımla üçüncü kez görüştük. En başta şunu belirteyim ki bir bayanla iki kez üst üste görüşmedim. Bu yüzden kendisi benim için hem ilk hemde çok özel bir insan. Keyifli, akıllı, merhametli ve bir o kadar da çok güzel bir insan. Öyle güzel anlaşıyoruz ki gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Kendisi beni yine ve bana Özel bir kıyafetle karşıladı. Muhteşem görünüyordu. İlk önce doya doya sarıldım hasretimi gidermek için. Sohbet ettik, yedik,içtik ve çok özel anlar yaşadık. Bu sefer çok fazla detay vermiyiyeceğim. Sadece kendisinin benim için önemini anlatıp muhteşem bir karakterden bahsedicem.
İncilay hanımla sohbetlerimiz çok ama çok keyifli. Bir bakmışız sanatın içinde o benim Sezen Aksum olmuş ben keman çalmaya çalışan biri
bir bakmışız kendimizi bir ülkede harika bir yapıtın yanında buluyoruz. Bir bakmışız uzayın boşluğundayız, bir bakmışız hayvanlar aleminde, bir de bakmışız haksızlığa, adaletsizliğe karşı isyan oluyor, bazen de aşırı derin konuların içinde buluyoruz kendimizi ama hiç birinde de birbirimizden kopmuyoruz. Vakit yetmiyor maalesef. Yazıma sevdiğim bir şiirle son vereyim artık 
"Sen bana ışık ver yeter
bende filiz çok
köklerim içimde gizlidir
gelen giden açan soran bere budak yok
bir şiir istersin
“içinde benzetmeler olan”
kusura bakma İncilay
heybemde sana benzeyecek kadar
güzel bir şey yok."
Hediyen içinde tekrar teşekkür ederim balım. En kısa süre içinde tekrar görüşmek üzere. Kıymetlimsin.
https://twitter.com/Alexdeortega1/status/1404075591587045380?s=19
Daha önce iki kez görüştüğüm İncilay hanımla üçüncü kez görüştük. En başta şunu belirteyim ki bir bayanla iki kez üst üste görüşmedim. Bu yüzden kendisi benim için hem ilk hemde çok özel bir insan. Keyifli, akıllı, merhametli ve bir o kadar da çok güzel bir insan. Öyle güzel anlaşıyoruz ki gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Kendisi beni yine ve bana Özel bir kıyafetle karşıladı. Muhteşem görünüyordu. İlk önce doya doya sarıldım hasretimi gidermek için. Sohbet ettik, yedik,içtik ve çok özel anlar yaşadık. Bu sefer çok fazla detay vermiyiyeceğim. Sadece kendisinin benim için önemini anlatıp muhteşem bir karakterden bahsedicem.
İncilay hanımla sohbetlerimiz çok ama çok keyifli. Bir bakmışız sanatın içinde o benim Sezen Aksum olmuş ben keman çalmaya çalışan biri

"Sen bana ışık ver yeter
bende filiz çok
köklerim içimde gizlidir
gelen giden açan soran bere budak yok
bir şiir istersin
“içinde benzetmeler olan”
kusura bakma İncilay
heybemde sana benzeyecek kadar
güzel bir şey yok."
Hediyen içinde tekrar teşekkür ederim balım. En kısa süre içinde tekrar görüşmek üzere. Kıymetlimsin.
https://twitter.com/Alexdeortega1/status/1404075591587045380?s=19