- 15 Mar 2021
- 157
- 322
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu forumu Ukrayna gezisi öncesi internette araştırma yaparken bir yurtdışı sitesinde "TR'de böyle bir şey var, Ukrayna'da yok mu?" diye yazılan bir mesaj ile öğrenmiştim. Sonrasında da forumu ilk açtığımda ana sayfada ki son mesajlar bölümünde "Beni Beylikdüzü'ne Getiren Kadın - Bu Bir Tatlı Kıvırcık Referansıdır" konusunu görmüş ve "Hadi canım, akrabalarımı görmeye gitmiyorum Beylikdüzü'ne" tepkisini vermiştim ta ki tanıtım bölümündeki fotoğrafları görene kadar.
Sonrasında yasaklar vs derken Mart ayından beri görüşmek için beklediğim bir pembiş kendisi.
Yasaklar zamanı Şişli ve çevresinde yaptığım görüşmeleri, serbestlik sonrası İstanbul'a döndüğüm gibi daha geniş bir lokasyona yayma düşüncesi ile kendi top 10 listeme yöneldim. Tam anlamı ile bir beyaz tenli ve sarışın sevdalısı olmama rağmen, Ceylin en beğendiğim/merak ettiğim 10 pembiş içerisindeki tek esmer olmak ile birlikte ilk 3 içerisinde de yer almaktaydı. Kanlı, canlı görüşmemizde de ilk 3ü sonuna kadar hak edecek bir güzelliği olduğunu söyleyebilirim. İşin hikaye kısmını geçip, görüşmeye gelecek olursak;
Yasaklar zamanı Şişli ve çevresinde yaptığım görüşmeleri, serbestlik sonrası İstanbul'a döndüğüm gibi daha geniş bir lokasyona yayma düşüncesi ile kendi top 10 listeme yöneldim. Tam anlamı ile bir beyaz tenli ve sarışın sevdalısı olmama rağmen, Ceylin en beğendiğim/merak ettiğim 10 pembiş içerisindeki tek esmer olmak ile birlikte ilk 3 içerisinde de yer almaktaydı. Kanlı, canlı görüşmemizde de ilk 3ü sonuna kadar hak edecek bir güzelliği olduğunu söyleyebilirim. İşin hikaye kısmını geçip, görüşmeye gelecek olursak;
- Kesinlikle güzel bir hanımefendi. Esmerlere ilgili olmayan benim için bile güzel. Resmen odak noktanızı kaybediyorsunuz saç, dövme, ten, yüz, göz, fizik her yönden farklı bir güzelliği mevcut.
- Evin konumu toplu taşımaya oldukça yakın. Metrobüsten indikten sonra 10 dk sürmemekte. Araçla gitmeniz halinde de çevrede otopark bulmanızın zor olacağını düşünmüyorum.
- Evin temizliği de gayet yerindeydi. Ceylinin güzelliğinden fırsat kalırsa, Perdelerin güzelliğinden de gözünüzü alamıyorsunuz. Diğer referanslarda da yazıldığı gibi taşınabilir klima ve vantilatör ile soğutma işlemi yapılmakta. Dışarısı cehennem gibi iken içerisi uygun şartlardaydı.
- Yatak kısmı ile ilgili olarak çok detaya girmeyeceğim ancak mutlu ayrılmama imkanınız pek bulunmuyor. Bir tek alışkın olmayanlar için vücut piercinglerinden ötürü biraz dikkatli olmak gerekiyor. Arada benden kaynaklı ufak bir kaza oldu. Tekrardan özürlerimi dilerim.
- Kısaca kendisi ile geçirdiğim 2 saatin, Beylikdüzü'ne ulaşmak ve geri dönmek için harcadığım 3 saate değdiğini rahatlıkla söyleyebilirim.