Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir bakışına bin meftun, Bir gülüşüne bin mahkûm

Silva34 Çevrimdışı
26 Nis 2021
43
173
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba Forum Zamparalar sakinleri

Tatil sonrası ilk görüşmemi benim gibi tatilden dönen kıymetlim @İNCİLAY ile gerçekleştirdim. Uzun zamandır kendisini görmediğim için özlemiştim. Bu yüzden bir kaç saat yetmiyecekti. Kendisi ile otelde gecelik görüştük.

Otele biraz erken geçip kendisine ufak sürprizler hazırladım ve beklemeye başladım. Saat 20:00 gibi ay parçam odamıza geldi. Sarılıp hasret giderdikten sonra akşam yemeği için restauranta geçtik. Bol sohbet eşliğinde akşam yemeği peşine birer türk kahvesi derken odamıza geçtik.

Özel anlarımız harikaydı. Yemek esnasında İncilay alçonun ☺️☺️ bana içirdiği gazoz çok etkiliydi. İkimizde tatil sonrası görüştüğümüz için baya doluyduk. @İNCİLAY ve ben süper ötesi performansla zirveye ulaştık. Sohbet, müzik, dans ve ufak aparatifler eşliğinde içeceklerimizi içtik. Çok güzel saatler geçirip birbirimize sarılıp bir kaç saat uyuduk. Sabah vedalaşıp ayrıldık.

Bu güzel gece için kıymetlim İncilayıma çok çok teşekkür ederim. İyi ki geldin bitanem. Seninle zaman geçirmek bana şifa oluyor. Görüşmelerimiz devam edecek daha çok güzel vakitler geçireceğiz. İyi ki varsın kıymetlim.
😘😘❣️❣️

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,271
2,706
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

beymen2000 Çevrimdışı
6 Eyl 2017
328
180
Üstad bizim görüşmek isteyip te görüşmediğimiz kişilerden birisi beşinci görüşme hayırlı olsun senin açından bence görüşülecek en son kişi kendimce

beymen2000 Çevrimdışı
6 Eyl 2017
328
180
Hem bir kişi beş defa gittiği birine beşinci defa referans yazar bende anlamış değilim kaçıncı referansa kadar yolu var bilmek isterim gerçekten

Silva34 Çevrimdışı
26 Nis 2021
43
173
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hem bir kişi beş defa gittiği birine beşinci defa referans yazar bende anlamış değilim kaçıncı referansa kadar yolu var bilmek isterim gerçekten
5 den fazla görüştük. Yazmadıklarım da var. Kalbi, yüreği böyle güzel insana az bile yazıyorum. Keşke daha güzel cümleler bulsam da daha güzel şeyler yazabilsem. Bu da benim kusurum olsun.

beymen2000 Çevrimdışı
6 Eyl 2017
328
180
5 den fazla görüştük. Yazmadıklarım da var. Kalbi, yüreği böyle güzel insana az bile yazıyorum. Keşke daha güzel cümleler bulsam da daha güzel şeyler yazabilsem. Bu da benim kusurum olsun.
İstersen yüzbin kere git kalbi fesat bir kişi için değmez buda benim kişisel fikrim teşekkür ederim

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,911
10,111
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar