- 16 Şub 2022
- 151
- 199
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba yaklaşık 5-6 ay kadar önce burada ki forumu keşfettim ilk başlarda birçok insan gibi fake sanmıştım fakat biraz takip edince gerçek olduğunu anladım. .Forumda Gezinirken bir çok güzel hanımefendi görüp takip etmeye başladım fakat öyle görüşücek bir niyette hiç olmadım taki @Tatlı Kıvırcık Ceylin Hanımı görene kadar onda beni çeken bir his oluştu sanki daha yakından tanımak için plus üyelik satın aldım ve yaklaşık 4 ay kadar takip ediyordum kendisini onda beni çeken atmış olduğu videolar felan deyildi. İnsanlara olan
yaklaşımı ,kibarlığı ,sempatikliği ,insanlara olan hürmeti ve saygıyı gördüm tamam dedim aradığım kadın bu
4 gün önce Aydın dan İstanbula Yola Çıktım Ehliyetim olmadığından dolayı mecburen otobüs le gelmek zorunda kaldım. Tabi istanbula ilk kez geldiğim için biraz kayboldum
Neyse geldim ama bu sefer kendisine yazmaya cesaret edemedim bi kaç gün
İstanbul da takıldıktan sonra cesaretimi toplayıp kendisine yazdım 10 dk geçmedi dönüş aldım Yarın İçin Randevu istediğim kendisi de müsait olduğunu söyledi ve hemen 4 saatlik randevuyu aldım Otele vardım kendisine yazdım ve bekleyiş başladı zaman geçmiyor birazda heyecanlıyım çünkü forumda ilk görüşmem olacakdı. Ve sonunda kapı çaldı içeri dünyalar tatlısı bir afet girdi kendisini karşımda görünce bi ateş bi heyecan bastı beni hoş sohbet felan derken yatak kısmına geldik yatak kısmına girmecem aramızda o ama şunu söyliyebilirim
Kız arkadaş deneyiminden daha da öte anlar yaşatıyor size . Benden daha istekli kendisi
Buradan Kendisine Tekrar Teşekkür ediyorum Kendisini Kocaman Öpüyorum o güzel günü
Bana Yaşattığı için ve Beni Kabul Ettiği İçin Tekrar Tekrar Görüşmek Dileğiyle Güzel Gözlüm..
yaklaşımı ,kibarlığı ,sempatikliği ,insanlara olan hürmeti ve saygıyı gördüm tamam dedim aradığım kadın bu
İstanbul da takıldıktan sonra cesaretimi toplayıp kendisine yazdım 10 dk geçmedi dönüş aldım Yarın İçin Randevu istediğim kendisi de müsait olduğunu söyledi ve hemen 4 saatlik randevuyu aldım Otele vardım kendisine yazdım ve bekleyiş başladı zaman geçmiyor birazda heyecanlıyım çünkü forumda ilk görüşmem olacakdı. Ve sonunda kapı çaldı içeri dünyalar tatlısı bir afet girdi kendisini karşımda görünce bi ateş bi heyecan bastı beni hoş sohbet felan derken yatak kısmına geldik yatak kısmına girmecem aramızda o ama şunu söyliyebilirim
Kız arkadaş deneyiminden daha da öte anlar yaşatıyor size . Benden daha istekli kendisi
Bana Yaşattığı için ve Beni Kabul Ettiği İçin Tekrar Tekrar Görüşmek Dileğiyle Güzel Gözlüm..