- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
360 derecelik açıdan baksam da değişmeyecek tek nokta senin güzelliğin dir
Ne güzel işte bir işiniz de İzmir'de olsunYa şimdi işin gücün yok İzmir'e git. Ben kendi şehrimde zor randevu ayarlıyorum. Siz beni yakacaksınız sonunda...![]()
Çok teşekkür ederim360 derecelik açıdan baksam da değişmeyecek tek nokta senin güzelliğin dir
her açıdan fevkaledenin fevkinde
Evet tam da öyle diyorum
Ama neden kiCanselcim yapmasan böyle şimdi.
Acı maçı kalmadı bende.
Bütün iç acılarım 90 derece şuan![]()
Bilmem ki eşitmidir...Bkr ucgenin iç acilarinin toplami ile Cansel ' in estetik vucut acisina esit midir?![]()
Bence geç bile kaldınŞimdi İzmir zamanı sanırımBaktıkça aklıma geliyor
nerede kalmıştık der gibi
![]()
rica ederim görünen köy klavzsuz bulunurÇok teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederimBu açıdanda her açıdanda çok çekicisiniz Cansel hnm cezbedici bir vücut güzelliğiniz var
En kısa sürede sizi görmeye geleceğimÇok teşekkür ederimGüzel iltifatınız için ❤❤❤❤
Yok karismadi sadece bütün acılar sana çıkıyor.Ama neden kiherkes gibi açılar, ölçüler seninde mi karıştı
![]()
Tabiki ne zaman istersenizEn kısa sürede sizi görmeye geleceğim
Hahaaa yaşasın en sevdiğim amacıma ulaştımYok karismadi sadece bütün acılar sana çıkıyor.![]()
Her açıdan PERFECTTO ....
Çok teşekkür ederim360 derecede de harika
Her açıdan seksisin ki sen
Matematik ögretmeni olucam bu satten sonra izmir seyahati ayarlıcqz birde anlaşılan
Rica ederimmm Güzelliğin Karşısında Yorumlar da güzel oluyorÇok teşekkür ederimne güzel bir yorum bu böyle
![]()
Çok teşekkür ederimÇapı gören çevre açı adeta müthiş !!![]()
Canım benim çok teşekkür ederimHer açıdan ayrı büyülüyorsun. Paylaşımlarını takip edemiyorum. Harikasın @Cansel Ulusoy
Çok teşekkür ederim bebeğimHer açıdan bambaşka bir güzellik
Bende sana çok teşekkür ederim ki...Her açıdan seksisin ki sen![]()
Kesinlikle evet hangi köşeye gitsen ben varımBenim açımdan her yol sana çıkıyor galiba![]()
Öğretmenleri severimMatematik ögretmeni olucam bu satten sonra izmir seyahati ayarlıcqz birde anlaşılan
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel bir yorumGerçekten hangi açıdan bakarsam bakayım matematiğin bütün kavramlarını yan yana koydum ama her türlü Harika çok güzelsiniz ❤❤❤
TeşekkürlerRica ederimmm Güzelliğin Karşısında Yorumlar da güzel oluyor
Çok teşekkür ederimSagdan baktik,soldan baktik,önden, arkadan, yandan, ustten,alttan nereden bakarsak bakalim tek bir sonuc var bu kiz bir afet afet![]()
En kısa süredeÖğretmenleri severimyoksa siz daha İzmir seyahati yapmadınız mı
![]()
Sanırım öyle oldu açılar fena karıştıAcımı bıraktın bizde başımızı döndürdü güzelliğin![]()
Rica ederiz ne demek bütün güzellikler sizinle olsun her zamanÇok teşekkür ederim ne kadar güzel bir yorum ❤❤ şımartıyorsunuz beni![]()
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimRica ederiz ne demek bütün güzellikler sizinle olsun her zaman![]()
Seksiliğini her açıdan görmek yetmiyor canlı lazımsın sen
Hangi acıdan bakarsam bakayım harika bi güzellik görüyorum
Canlı görmek için tanışmak buluşmak gerekSeksiliğini her açıdan görmek yetmiyor canlı lazımsın sen![]()
Canımsın teşekkür ederim bebeğimHangi acıdan bakarsam bakayım harika bi güzellik görüyorumama daha denemediğim bissürü acı var bebeğim bekle az kaldı beraber farklı açıları değerlendirelim
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!