bussinesman
Normal Üye
- 3 Ara 2020
- 16
- 84
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevişirken kendimden geçtim yaşatıyor şimdiden bağımlısı oldum. Bebeğim çok tatlısın 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
okumak lazım diyorsun öyle uzaktan dinlemek le olmaz diyorsunAslında @SineMelez şiir gibi kadın üstelik☺
Anladın senokumak lazım diyorsun öyle uzaktan dinlemek le olmaz diyorsun
Teşekkür ederim net referans için bebegimSevişirken kendimden geçtim yaşatıyor şimdiden bağımlısı oldum. Bebeğim çok tatlısın![]()
okumak lazım diyorsun öyle uzaktan dinlemek le olmaz diyorsun
Ben anladım da sıkıntı şu bi durumdan sebep konunun içeriğini esasını bilmeden bi dostumuzun azcık çenesi düşmüş yüzümüz yok kapı çalmayaAnladın sen![]()
Tekrar bi denesen mi?Ben anladım da sıkıntı şu bi durumdan sebep konunun içeriğini esasını bilmeden bi dostumuzun azcık çenesi düşmüş yüzümüz yok kapı çalmaya![]()
Tekrar bi denesen mi?Çözümlenmeyecek sorun yoktur..
Kim bu arkadaşBen anladım da sıkıntı şu bi durumdan sebep konunun içeriğini esasını bilmeden bi dostumuzun azcık çenesi düşmüş yüzümüz yok kapı çalmaya![]()
tabi tabi bana diyor sen üstüne alma zaten
Evet size dedimtabi tabi bana diyor sen üstüne alma zaten![]()
şimdi ne diyeyim bilemedim ama ben değil de kendisi beni anlatsın değil mi @LasTRomaNce "kim bu arkadaş" sorusuna senin cevabın ne olacak merak ediyorum. malum @SineMelez hanım ile henüz teşriki mesaimiz olmadı nasıl anlatacağımı bilemedim.Evet size dedim![]()
Hadi kaptanim ortaya çikşimdi ne diyeyim bilemedim ama ben değil de kendisi beni anlatsın değil mi @LasTRomaNce "kim bu arkadaş" sorusuna senin cevabın ne olacak merak ediyorum. malum @SineMelez hanım ile henüz teşriki mesaimiz olmadı nasıl anlatacağımı bilemedim.
O iş bendeşimdi ne diyeyim bilemedim ama ben değil de kendisi beni anlatsın değil mi @LasTRomaNce "kim bu arkadaş" sorusuna senin cevabın ne olacak merak ediyorum. malum @SineMelez hanım ile henüz teşriki mesaimiz olmadı nasıl anlatacağımı bilemedim.
O iş sendeyse yandı vallaO iş bendeYaparsan bi güzellik
![]()
Yarın mı toplansak masada?Masadami anlatican![]()
var aklımda bişey ama bilemedim şimdiO iş bendeYaparsan bi güzellik
![]()
Yaa teşekkür ederim canim benimNe yalan söyleyeyim, @SineMelez benim de beklentimin üzerinde çıkmıştı görüştüğümde. Beklediğimden daha güzel, daha seksi ve daha iyi sevişiyor.![]()
Yaa teşekkür ederim canim benimsende fena sevişiyon
![]()
Yazarim bana neDur yahu, yazma öyle şeyler.. Kadınlar için güzel şeyler yazınca tamam da, erkekler için yazınca havalara filan gireriz biz.Vasat sevişirim ben vasat.. Ööle ölü balık gibi filan..
![]()
Yaa sen partnerinle karantinaya girmedin mi? Gidip sevişsene beeYazarim bana ne![]()
Sevişirimde yazarimdaYaa sen partnerinle karantinaya girmedin mi? Gidip sevişsene bee
Bana mi yuruyon yoksa?![]()
Kardeşim referans yazın mısır hiyeroglifleri gibi okudukça farklı gizemler ortaya çıkıyorSevişirken kendimden geçtim yaşatıyor şimdiden bağımlısı oldum. Bebeğim çok tatlısın![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!