- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her zamanki gibi harikasın.Kırmızı başlıklı kız geldi
![]()
Hangi orman nerede ne zamanKırmızı başlıklı kız geldi
![]()
Hayatım kurt kapabilir bu saatteKırmızı başlıklı kız geldi
![]()
Alev alır o ormanKırmızı başlıklı kız geldi
![]()
O dudaklar ve dudaklarKırmızı başlıklı kız geldi
![]()
Bilmem dene bi istersenKırmızı başlıklı kız geldi
![]()
Böyle geçsen kaparlar ama geçmesende güzelliğinden kaparlar kiKırmızı başlıklı kız geldi
![]()
Valla korktum şuan gecmeyim demi...sakin deneme cok sey olur![]()
İzmir'de bir ormanHangi orman nerede ne zaman![]()
Ben önüme bakmaktan, arkamı görmüyorum çok karanlık korktumArkana dikkat et, her an her şey çıkabilir![]()
Sen benim kurt'um olurmusunHayatım kurt kapabilir bu saatte![]()
Ormanı değil ama sizi yakmak isterimAteşinle Ormanı yakarsın milletçe ziyan zebil oluruz bu saatte![]()
Olur neden olmasınBeraber geçelim, olmaz mı?
Kurtlar ham yaparsa bensiz kalırsın amaaaKurtlar seni ham yapar prenses
Çok pis yakarımEyvah eyvah ateşli kırmızı başlıklı kız yaktın hepimizi![]()
Denemeye korktum şuan inanki sen böyle deyince caz geçtimBilmem dene bi istersen![]()
Geçmeyim demiiiisen ormanın yakınından bile geçme bu halde orman yangınlarına mahal vermee![]()
Sen yanımda olursan belki birşey olmaz korursun beniSen ormana böyle girersen üc vakte kadar sana bı kısmet çıkar![]()
Teşekkür ederim bebeğimBu güzellik ormanı yakacagi için hiçbir şey olmaz güzelim benim![]()
İşte şimdi gerçekten çok korktumBenimle karşılaşma derim![]()
Karanlıkta geçersem birşey olmaz kimse görmez ozaman kapamazlar beniBöyle geçsen kaparlar ama geçmesende güzelliğinden kaparlar ki![]()
Huhuuuuu çok seksi ve alımlı bir bekleyiş bu bebişkom
Yanacaksak yanalımOrmanı değil ama sizi yakmak isterim![]()
Gel sen yamacima gelDenemeye korktum şuan inanki sen böyle deyince caz geçtim![]()
Orman yangın yeri olur ama ben gelir söndürürümKırmızı başlıklı kız geldi
![]()
aaa bize zararın olmaz ki aa o ne demekGeçmeyim demiiiiyok ormana zarar vermem de sizin için birşey diyemem
![]()
her şey olabilir zaman kötüKırmızı başlıklı kız geldi
![]()
Yanalım kül olalım ordan oraya savrulalımYanacaksak yanalım![]()
İtfaiye ekibi mi getircenOrman yangın yeri olur ama ben gelir söndürürüm![]()
Ayyyyyy çok korktumBüyük bir canavar![]()
Sana güveniyorum bebeğimsen yine de beni al yanına geçerken ben bir şey yapmam![]()
Tamam anlaştık ozaman beraber geçiyoruz ormandanaaa bize zararın olmaz ki aa o ne demekneler olur ama
Doğru diyorsun canım zaman kötüher şey olabilir zaman kötüiyi niyetli bir ormancıya denk gelmeyebilirsin
![]()
Bence gel ben yakarsammmmGelsem mı acabaaa![]()
ooo beraber hemde neler neler yaparızTamam anlaştık ozaman beraber geçiyoruz ormandan![]()
Kurtlar babaanneni değil seni ham yapar, yerler. Şimdi kurt olmak vardıKırmızı başlıklı kız geldi
![]()
Bence o karanlıkta hiç birşey yapmayızooo beraber hemde neler neler yaparız![]()
Babannem zaten kartlamıştır yemezlerKurtlar babaanneni değil seni ham yapar, yerler. Şimdi kurt olmak vardı![]()
Yok bizzat kendim gelcem yanınıza Cansel hanımİtfaiye ekibi mi getircen![]()
ne düşüncesi ? ben bu masalı ufakken okumuştum sonra çizgi filmini izledimDoğru diyorsun canım zaman kötübak şimdi bir düşünce geldi yine bana
![]()
Ne zaman isterseniz beklerimYok bizzat kendim gelcem yanınıza Cansel hanım![]()
karanlıkmı pehhh senin ışığınla audınlık olur merak etme senBence o karanlıkta hiç birşey yapmayız![]()
Huhuuuu işte bu çok havalıkaranlıkmı pehhh senin ışığınla audınlık olur merak etme sen![]()
Çok erken yaşta başlamışsın+18 ene düşüncesi ? ben bu masalı ufakken okumuştum sonra çizgi filmini izledimergenlik döneminde +18 filmini izledim hatta meşhur kel adam iyi niyetli ormancıydı..
![]()
Ben sana uygulamalı gösteririmÇok erken yaşta başlamışsın+18 eben hiç hatırlamıyorum ama merak ettim kel adın niyetini zaman bujursam izlicem
![]()
Ahhhh ahhh çok özlendin!!Sana güveniyorum bebeğimama uzun zaman oldu belki biraz korkabilirim
![]()
Gerçekten miBen sana uygulamalı gösteririm![]()
Teşekkürler bebişkom sende çok özlendinAhhhh ahhh çok özlendin!!![]()
Arkada kurt yansıması gördüm sanki ,,Hahaaa ne oldu yavrummmbir şey mi gördün
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!