- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günlerden @Cansel Ulusoy orası tamam ama haftanın kaçıncı günü oluyor acep İzmir'in fıstığı onu çözmemde yardımcı olurmusun
Yarın da Cansel olsun sonra da olsun sadece bugün yetmez ki
Şu ayakkabı ve elbise beni benden aldı, ikiside hanımefendi ye çoookk yakışmış
Cansel Ulusoy ile zirveye ulaştıktan sonra her gün Cansel Ulusoy dur
Muhteşem güzellik yine Cansel hanım
Haftanın 2.günü fındığımGünlerden @Cansel Ulusoy orası tamam ama haftanın kaçıncı günü oluyor acep İzmir'in fıstığı onu çözmemde yardımcı olurmusun![]()
Teşekkür ederim bebeğimAllah seni pazar günü yaratmiş belli bu ne güzellik böyle![]()
Yavrum senin için bugünde Cansel günü olarak resim attımYarın da Cansel olsun sonra da olsun sadece bugün yetmez ki![]()
Yaaaa gerçekten mi teşekkür ederimhaftanin yedi gunude cansel olsa yine doyulmaz sana bebegim![]()
Her gün olursa bıkmaz mısınız bendenhergün Cansel olsun İzmir'in güzel prensesi![]()
Çok mersi güzel yorumunuz da beni benden aldıŞu ayakkabı ve elbise beni benden aldı, ikiside hanımefendi ye çoookk yakışmış![]()
Gel beraber çıkalım yine o zirveye bebeğim özlemişizdir sen şimdi beni...Cansel Ulusoy ile zirveye ulaştıktan sonra her gün Cansel Ulusoy dur
Olsun bebeğim benimCansel günümüz kutlu olsun o zaman. Özledim seni
Yok bir kaç otelden aradılar ayna için ücret talep ettilerAynalarda kirilmiyor hiç![]()
Efendim canım teşekkür ederimMuhteşem güzellik yine Cansel hanım![]()
Kapıdan ilk ayrılmandan itibaren özledim seni güzellik ilk fırsatta yanındayımGel beraber çıkalım yine o zirveye bebeğim özlemişizdir sen şimdi beni...![]()
senden bıkılır mi hiç prensesHer gün olursa bıkmaz mısınız bendenteşekkür ederim
![]()
Sende özledin bebeğimKapıdan ilk ayrılmandan itibaren özledim seni güzellik ilk fırsatta yanındayım
Kesinlikle benim için de öyleydi çok teşekkür ederimCok ateşlidi![]()
Yorumlara bakılırsa bıkmazsınızsenden bıkılır mi hiç prenses![]()
Çok teşekkür ederimBir halhal bir bileğe anca bukadar yakışır nokta..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!