- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kırmızının daveti senin ateşin nerden bakarsam kral hareket
Çok teşekkür ederim çok naziksinizCok guzel bir hanim cok guzel bir paylaşım... insan yaninda olmak istiyor![]()
Çok teşekkür ederimKırmızının daveti senin ateşin nerden bakarsam kral hareket![]()
Olsun fıstığım ama ben onları fazla tutmam üzerinde demedi deme
Zaten üzerimde fazla birşey yok canım dört beş parçaOlsun fıstığım ama ben onları fazla tutmam üzerinde demedi deme![]()
Dalinde bıci bıci yapıyorum ondandırpırıl pırıl parlıyorsun cansel ulusoy hanım cım
Kırmızı en sıcak renktir
Şimdi yanında olmak vardı Prneses
Izmir alev almış dayanamamış bu güzelliğe
yaz meyvası tadında dondurma gibisin
Cok güzel cıkmışsin
İşte bende oyuzden kırmızıyı çok seviyorumKırmızı en sıcak renktir![]()
Efendim canım...çok teşekkür ederimKırmızının Dünya’da üzerine en çok yakışan kadın….![]()
En kısa zamanda bebeğimŞimdi yanında olmak vardı Prneses![]()
Ozaman İzmir'i söndürmek gerek değilmi amaIzmir alev almış dayanamamış bu güzelliğe❤
Ben size kıyamam kiii nasıl öldüreyimhatun ates etmiyor, direk öldürüyor![]()
Senin sevdiğin güzellikte diyelim miWooooooooow. Sen nasıl bir güzelliksin böyle????
Pekiii sen en çok hangi meyveli dondurmayı seversin bebeğimyaz meyvası tadında dondurma gibisin![]()
Umarım en kısa zamanda o karışıklığı görebilirimİşte bende oyuzden kırmızıyı çok seviyorumben sıcak o sıcak renk ortalık karışıyor
![]()
Hahaaa teşekkür ederimHararet yine tavan… keyfiniz daim olsun![]()
Çok teşekkür ederimharikasınız geceniz güzel olsun
Çok çok teşekkür ederimmükkemmel bir fizik ve sıcak bir renk. beyaz sevsem de çok yakışmış![]()
İnşallah neden olmasın çok isterimUmarım en kısa zamanda o karışıklığı görebilirim![]()
Canım çok teşekkür ederimKâinat güzeli gibi kadın maaşallah![]()
Kırmızı bir başka güzel ve özelKirmizilar icinde kasip kavurdun bizi. Harikasin guzellk![]()
O meyve tabağında çilek olmak isterimİştah açıcı bir meyve tadında
Yakıcı bir sıcaklık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!